Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Το σπίτι τους μοιάζει βγαλμένο από χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Στόλισαν για τα Χριστούγεννα και για μια στιγμή πιστέψαμε ότι βλέπουμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Το σπίτι τους μοιάζει βγαλμένο από χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Τα Χριστούγεννα όλοι θέλουμε ένα σπίτι που να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Εξάλλου, είναι η εποχή που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό και θέλουμε να είναι όσο πιο γιορτινό γίνεται

Το ίδιο φυσικά ήθελε και η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή. Μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα και τα δυο τους παιδιά, Κατερίνα και Αντώνη, στόλισαν και εμείς ζηλέψαμε πολύ τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Όπως θα δείτε και εσείς θυμίζει περισσότερο το σπίτι του Άγιου Βασίλη ή ένα οποιοδήποτε σπίτι στο χριστουγεννιάτικο χωριό παρά ένα στολισμένο σπίτι στην Αθήνα.

Φωτογραφία από την παραμυθένια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι τους δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

giannis-bardis.jpg

Ανάρτηση όμως και πιο συγκεκριμένα, βίντεο από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους, δημοσίευσε ο Γιάννης Βαρδής στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Ο τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στο TikTok και δημοσιεύει συχνά και εκεί βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητά του.

Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους φωτισμένο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved