Σίσσυ Χρηστίδου: Το πορτραίτο της Frankie που έφτιαξε ο γιος της Φίλιππος

Ταλέντο στη ζωγραφική έχει ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππος.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πορτραίτο της Frankie που έφτιαξε ο γιος της Φίλιππος

Πριν λίγες εβδομάδες η Σίσσυ Χρηστίδου σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους, το νέο μέλος της οικογένειάς της. Τη Frankie.

«Όταν νόσησε η Ginger με το σύνδρομο Αντισον αποφάσισα πως δεν θέλω να πάρουμε άλλο σκυλάκι.. Κι όμως.. υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη.. ακόμα και όταν πονάς… ακόμα και όταν γεμίζει θλίψη η καρδιά σου.. η αγάπη χωράει.. πάντα χωράει.. Καλώς ήρθες Frankie.. Σ' ευχαριστώ @andreasmikroutsikos ❤️ Στο χρωστάω.. #Welcome #FrankieSaysRelax», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας για πρώτη φορά τη Frankie και ευχαριστώντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο που χάρη σε αυτόν η μικρή αυτή σκυλίτσα μπήκε στην οικογένειά της.

Ο γιος της Φίλιππος έχει αδυναμία στη Frankie

Αδυναμία στην Frankie, φαίνεται ότι έχει ο γιος της, Φίλιππος. Μάλιστα της δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram ο οποίος έχει πάνω από 200 ακόλουθους και τον διαχειρίζεται ο ίδιος.

Σε αυτόν τον λογαριασμό δημοσίευσε και το πορτραίτο της Frankie. Όπως γράφει και το συνοδευτικό σχόλιο: «Ο άνθρωπός μου και ο διαχειριστής του προσωπικού μου λογαριασμού, Φίλιππος, ζωγράφισε αυτό (το πορτραίτο). Είμαι περήφανη για εκείνον».

frankie-sissi-xristidou.jpg

Λίγο αργότερα ακολούθησαν ακόμη δύο αναρτήσεις. Μία που η Frankie συστηνόταν στο κοινό της:

frankie-sissi-xristidou-2.jpg

και μία όπου πόζαρε στην αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου. «Αυτή είναι η Σίσσυ. Είναι μία από τους ανθρώπους μου!».

Τα χαρακτηριστικά της Frankie

Η Frankie ανοίκει στη ράτσα Cavalier King Charles Spanie (Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ). Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για μια ράτσα όπου είναι ατρόμητη, ευγενική, στοργική, παιχνιδιάρικη, προσαρμόσιμη, υπομονετική και αρκετά κοινωνική.

Πρόκειται για ένα μικρόσωμο σκυλί (τα αρσενικά φτάνουν περίπου τα 30-33 cm, τα θηλυκά τα 29-31 cm και τα 6-8 κιλά) και ανήκει στην κατηγορία σκύλων συντροφιάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved