Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της δεν κοιμάται τα βράδια και είναι πολύ κουρασμένη

Η ανάρτηση που έκανε αγκαλιά με τον Πάρη.

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της δεν κοιμάται τα βράδια και είναι πολύ κουρασμένη

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ενός έτους αλλά δεν κοιμάται καλά τα βράδια.

Ξυπνάει τη νύχτα και κλαίει. Αυτό έχει φέρει σε απόγνωση την Ιωάννα Τούνη η οποία σε σχετικό ποστ έγραψε ότι είναι « έξτρα κουρασμένη».

«Το βράδυ ξυπνάει συνέχεια και κλαίει…Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι εκεί να τον χαλαρώνω…Απλά είμαι έξτρα κουρασμένη», έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της τον Πάρη.

ioanna-touni.jpg

Λόγοι που δεν κοιμάται το παιδί το βράδυ

Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος στην παιδική ηλικία για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού. Ωστόσο, πολλά παιδιά έχουν άστατο ύπνο. Ακολουθούν οι πιο συνήθεις λόγοι που συμβαίνει αυτό:

  • Υπερένταση
  • Νιώθoυν άβολα
  • Φοβούνται
  • Έλλειψη βραδινής ρουτίνας ύπνου
  • Αναπτυξιακά ορόσημα

Τα παιδιά σε πολλές περιπτώσεις δυσκολεύονται να κοιμηθούν όταν μαθαίνουν νέα πράγματα ή όταν βρίσκονται σε μία ηλικία την οποία χαρακτηρίζουν πολλά αναπτυξιακά ορόσημα. Αυτό συμβαίνει γιατί το παιδί έχει έντονη επιθυμία να μάθει καινούρια πράγματα και να πειραματιστεί.

  • Παίρνει πολλούς υπνάκους κατά τη διάρκεια της μέρας

Όσο το παιδί μεγαλώνει, ο ύπνος κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει την τάση να μειώνεται. Η μετάβαση αυτή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το παιδί να κοιμάται περισσότερο από όσο χρειάζεται το πρωί με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται αν κοιμηθεί το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/Czrha3kI2GH/

Τα ταξιδιάρικα γενέθλια του Πάρη

Ο Πάρης στις 10 Ιανουαρίου γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με λαμπερό πάρτι. Οι γονείς του, το διοργάνωσαν στο σπίτι κι είχε ως θέμα τα ταξίδια. Και λογικό αν σκεφτείτε ότι έχει ήδη ταξιδέψει σε 8 χώρες!

«Τα πρώτα μας γενέθλια🥹🥳 #1yearold

Ο Πάρης μας έγινε ενός… το πιστεύετε συμπεθέρες; Πως περνάει έτσι ο καιρός;;; Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωρό μας;🥹 Η μαμά και ο μπαμπάς σε λατρεύουν ως τον ουρανό μωράκι μας, θα είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε σε κάθε σου βήμα!!!

P.S: Το θέμα μας φυσικά και ήταν τα ταξίδια του Πάρη, μιας και έχει ήδη γυρίσει σε 8 χώρες😋 », έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη δημοσιεύοντας μάλιστα κι αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved