Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ταξίδι στο Άμστερνταμ με την κόρη τους

Στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο εξωτερικό μοιράστηκε η ηθοποιός μέσω Instagram.

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ταξίδι στο Άμστερνταμ με την κόρη τους

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους μετρά πια πολλά χρόνια και τον Μάιο του 2021 γεννήθηκε η κόρη τους, Ιωάννα. Για τη νέα τους ζωή μετά τη γέννηση της κόρης τους, είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της:

«Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου είναι περίεργο, μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο πάντα. Η σχέση μετά το παιδί, γίνεται καλύτερη. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/Cd1L2ecMGR_/

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα ανά διαστήματα μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά με την κόρη της, σε αντίθεση με τον Γιώργο Σαμαρά που έκανε την τελευταία του ανάρτηση του 2017.

Η ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι που έκαναν οικογενειακώς στο Άμστερνταμ. Δική μας αγαπημένη; Αυτή με τον Γιώργο Σαμαρά και την μικρή Ιωάννα πάνω στο ποδήλατο ενώ κάνουν βόλτα στην γραφική πρωτεύουσα.

Όλες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός παρακάτω.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η οικογένεια πάνω από όλα

Για την Κωνσταντίνα Κομμάτα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Αυτό άλλωστε το απέδειξε έμπρακτα και όταν για τρία περίπου χρόνια μετακόμισε την Κρήτη για να μην είναι μακριά από τον σύζυγό της.

Οι αναρτήσεις της στο Instagram μπορεί να μην είναι πολλές, αποδεικνύουν όμως την αδυναμία που έχει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πρόσφατα μοιράστηκε μία φωτογραφία με την κόρη της στην οποία λάμπει από ευτυχία.

«Η ευτυχία μου» έγραψε βέβαια η φωτογραφία μιλά από μόνη της.

1688732982779-423461929-kommata-konstantina.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved