Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η κόρη της μεγάλωσε και είναι μια γλύκα

Μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στην παραλία δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η κόρη της μεγάλωσε και είναι μια γλύκα

Κωνσταντίνα Κομματα με την κόρη της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα, αφού έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που αποτελεί καρπό του ερωτά της με τον Γιώργο Σαμαρά. Όπως και η ίδια ανέφερε κάποια στιγμή σε συνέντευξή της, οι ισορροπίες αλλάζουν ανάμεσα στο ζευγάρι όμως η σχέση μετά το παιδί, γίνεται καλύτερη. Με τον σύντροφό της έχει δεθεί περισσότερο από τη γέννηση της μικρής και μετά και η καθημερινότητά τους πια μπορεί να είναι διαφορετική, όμως είναι απολαυστική.

Το ίδιο απολαυστική ήταν και η βόλτα που έκανε η Κωνσταντίνα Κομμάτα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η ηθοποιός απόλαυσε την βόλτα της στην παραλία, φωτογραφίζοντας την 2 ετών κόρη της να παίζει στην αμμουδιά.

konstantina-kommata-kori-(2).jpg

Η κόρη της Κωνσταντίνας Κομματά και του Γιώργου Σαμαρά, παίζει στην αμμουδιά.

H ζωή με τη μικρή Ιωάννα και τον Γιώργο Σαμαρά

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε τον Νοέμβριο η Κωνσταντίνα Κομμάτα, στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά και τον ερχομό της κόρης τους.

«Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί έξι χρόνια. Στα πέντε χρόνια, παντρευτήκαμε κι έχουμε ένα κοριτσάκι, την Ιωάννα μας. Είναι 1,5 ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούρια πράγματα κι εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειές μας», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τον τοκετό της και για το πού γεννήθηκε η μικρή.

https://www.instagram.com/p/CJeoL5FF0o0

«Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά... Λείπαμε από την Αθήνα 2,5 χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Ο άντρας μου δουλεύει εκεί, ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης όμως. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα τη μικρή, ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας. Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς, ήταν η σωστή στιγμή».

Η σπάνιες φωτογραφίες της μικρής Ιωάννας

Όσο σπάνιες είναι οι συνεντεύξεις της ηθοποιού, το ίδιο σπάνιες είναι και οι αναρτήσεις με τη μικρή της κόρη. Βλέπετε η Κωνσταντίνα Κομμάτα μπορεί να αναρτά φωτογραφίες με την κόρη της αλλά δεν το κάνει συχνά.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές σπάνιες φωτογραφίες της μικρής Ιωάννας από τη γέννησή της μέχρι σήμερα. Όπως θα δείτε και εσείς μεγάλωσε πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved