Jessica Alba: Η μεγάλη της κόρη την πέρασε σε ύψος

H Honor Marie είναι 15 ετών και έχει ψηλώσει πολύ.

Jessica Alba: Η μεγάλη της κόρη την πέρασε σε ύψος

Instagram / jessicaalba

Η Jessica Alba είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα. Με τον σύζυγό της, Cash Waren γνωρίστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα το 2008. Τρία παιδιά και δεκαπέντε χρόνια αργότερα, παραμένουν αγαπημένοι, δεμένοι και ερωτευμένοι.

https://www.instagram.com/p/CscULMbPEPO/

Η μεγάλη τους κόρη γεννήθηκε το 2008 και σήμερα βρίσκεται στα μισά της εφηβείας. Η Honor Marie έχει μεγαλώσει, έχει ψηλώσει και μάλιστα, έχει περάσει στο ύψος της μαμάς της όπως φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα η Jessica Alba στο Instagram. Βέβαια, παραμένει φτυστή ο μπαμπά της, στα χαρακτηριστικά τουλάχιστον του προσώπου.

https://www.instagram.com/p/C0wsXh7p8Sm/

Η μεσαία κόρη του ζευγαριού, Heaven Garner, μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, όχι τόσο στα χρώματα, όσο στα χαρακτηριστικά. Οσονούπω και εκείνη θα την περάσει στο ύψος, μίας και είναι ήδη ψηλή και μόλις 12 ετών.

https://www.instagram.com/reel/CivKOoVJy-3/

Ο Βενιαμίν της οικογένειας είναι ο μικρός Hayes. Το αγοράκι που πρωταγωνιστεί συχνά το τελευταίο διάστημα στις αναρτήσεις της μαμάς του, θα γίνει έξι ετών σε μερικούς μήνες. Έχει καστανά μαλλιά, μοιάζει και στους δύο του γονείς και φαίνεται όλοι στην οικογένεια να του έχουν αδυναμία.

jessica-alba.jpg

Instagram / jessicaalba

Η Jessica Alba έχει μιλήσει για τη μητρότητα και τα παιδιά της σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς. Σε μία από αυτές είχε πει:

«Προσπαθώ να είμαι μαζί τους. Θέλω να ο χρόνος που τους αφιερώνω να είναι ποιοτικός», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Us Weekly τον Νοέμβριο του 2018. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι καμία γυναίκα, συμπεριλαμβανομένης και τη ίδιας, δεν μπορεί να είναι η πιο τέλεια μητέρα. «Θα κάνεις λάθη , όμως προσπάθησε να μάθεις από αυτά. Στο τέλος της ημέρας, αν έχεις κάνει ό,τι μπορούσες, μόνο αυτό μετράει», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CvkvwNPPPMC/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved