Jessica Alba: Οι κόρες της είναι στην εφηβεία - Σε ποιον μοιάζουν

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες με τις δύο κόρες της.

Jessica Alba: Οι κόρες της είναι στην εφηβεία - Σε ποιον μοιάζουν
Instagram / jessicaalb

Οι κόρες της Jessica Alba, μεγάλωσαν. Τα «μωρά» της, η Honor Marie είναι 15 ετών και η Haven Garner , 12 ετών.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, οι δύο αδελφές, ντυμένες casual, ποζάρουν στην εξώπορτα του σπιτιού τους και χαμογελούν στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CwgvQrgLIn2/

Ο γάμος και τα τρία παιδιά

Η Alba, στα 42 της είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών. Ο γιος της, ο Hayes είναι 5½ ετών και της μοιάζει πολύ, περισσότερο απ΄ότι οι αδελφές του οι οποίες είναι ξανθές ( στην παρούσα φάση, καθώς στο παρελθόν η μεγαλύτερη ήταν μελαχρινή). Τα δυο κορίτσια έχουν χαρακτηριστικά και των δύο γονιών τους, αλλά με δυσκολία μπορεί κανείς να πει σε ποιον μοιάζουν περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CucmkRavEW5/

Η επιχειρηματίας γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Cash Warren στα γυρίσματα του Fantastic Four το 2004, αρραβωνιάστηκαν το 2007 και παντρεύτηκαν το 2008.

«Προσπαθώ να είμαι μαζί τους. Θέλω να ο χρόνος που τους αφιερώνω να είναι ποιοτικός», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Us Weekly τον Νοέμβριο του 2018. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι καμία γυναίκα, συμπεριλαμβανομένης και τη ίδιας, δεν μπορεί να είναι η πιο τέλεια μητέρα. «Θα κάνεις λάθη , όμως προσπάθησε να μάθεις από αυτά. Στο τέλος της ημέρας, αν έχεις κάνει ό,τι μπορούσες, μόνο αυτό μετράει», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CvkvwNPPPMC/

Η διάσημη ηθοποιός προσπαθεί να μεταφέρει στα παιδιά της τις αξίες που πήρε από τους γονείς της. Παράλληλα, τους θέτει όρια και τους αναθέτει υποχρεώσεις όπως να στρώνουν τα κρεβάτια τους αλλά και το τραπέζι για φαγητό.

https://www.instagram.com/p/CscULMbPEPO/

«Έχουμε διαπιστώσει ότι αν είναι απασχολημένα, δεν έχουν τόσο χρόνο για να μαλώνουν .Αντίθετα, όταν δεν έχουν κάτι να κάνουν, βρίσκουν αρκετά διασκεδαστικό να χτυπιούνται μεταξύ τους», είχε δηλώσει ο Cash Warren, λέγοντας ότι σε αυτή την περίπτωση χωρίζουν τα παιδιά και αναλαμβάνουν να κάνουν κάτι με το καθένα ξεχωριστά.

https://www.instagram.com/p/Cq3wOX8P4H9/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved