Νάντια Μπουλε: Βόλτα με την κόρη της στα στενά της Ναυπάκτου

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο σύντροφος της ηθοποιού, Γιώργος Ισαάκ, και είναι από τις σπάνιες αναρτήσεις του με οικογενειακά στιγμιότυπα. 

Νάντια Μπουλε: Βόλτα με την κόρη της στα στενά της Ναυπάκτου

Στη γενέτειρά της, την Ναύπακτο, βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ λίγο πριν η επετειακή παράσταση για τα 100 χρόνια Disney ανέβει και στην Αθήνα, στις 27 Δεκεμβρίου. Είναι το αγαπημένο της μέρος και με κάθε ευκαιρία ξεκλέβει λίγο χρόνο για να κατεβάσει ταχύτητες και να δει τους δικούς της. Μαζί της και αυτή τη φορά ήταν η κόρη της, Σεμέλη. Η ηθοποιός αναδημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία που ανήρτησε o σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ. Μαμά και κόρη κρατιούνται χέρι-χέρι και περπατούν στα σοκάκια της πόλης. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη φωτογραφία; Και οι δύο είναι ντυμένες στις αποχρώσεις του μωβ.

nadia-mpoule-kori-naupaktos.jpg

Οι επετειακές συναυλίες για τα 100 χρόνια Disney

Η Νάντια Μπουλέ απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, ανά περιόδους ωστόσο δέχεται προτάσεις που της κινούν το ενδιαφέρον. Μία από αυτές είναι και οι επετειακές συναυλίες για τα 100 χρόνια Disney. Στο «Disney 100: The Concert» η ηθοποιός, κρατά έναν διπλό ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας και της ερμηνεύτριας. Στην πρώτη που έγινε στο Βουκουρέστι έκλεψε τις εντυπώσεις και στις 24 Δεκέμβρη η ίδια συναυλία θα πραγματοποιηθεί και στο Christmas Theater.

Η Σεμέλη σε όλο αυτό το project, είναι μαζί της. Σε συνέντευξή της στο Queen.gr, η Νάντια Μπουλέ είχε πει χιουμοριστικά για το εάν καταλαβαίνει η κόρη της, τι ακριβώς δουλειά κάνει:

«Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακριβώς, αλλά την παίρνω μαζί μου και ξέρει ότι η μαμά έχει μικρόφωνο, ακουστικά και φοράει φόρεμα με glitter! Χαχαχα! Είναι μαζί μου στο καμαρίνι και όταν είμαι στην σκηνή με βλέπει από τα παρασκήνια.»

https://www.instagram.com/p/CzYbFPIIEkN/

«Πάντα έκανα multitasking, αλλά με το παιδί πηγαίνεις σε άλλο επίπεδο»

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε τον λόγο που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στο θέατρο. Όπως είπε ξέρει ότι είναι πολλές οι ώρες που θα χρειάζεται να λείπει από το σπίτι και προς το παρόν θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο την περίοδο αυτή που η μικρή είναι ακόμα μικρή.

Όσο για τον ελεύθερο χρόνο και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από όταν έγινε μαμά, η ηθοποιός δήλωσε:

«Πάντα έκανα multitasking, αλλά με το παιδί πηγαίνεις σε άλλο επίπεδο! Βασικά, προσπαθώ να μην αφήνω ανεκμετάλλευτο καθόλου τον χρόνο, που σημαίνει ότι όταν είμαι μαζί της είμαι αφοσιωμένη σε εκείνη και στον υπόλοιπο χρόνο τα κάνω όλα όσο μπορώ πιο συγκεντρωμένη και με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό που έχει αλλάξει δηλαδή είναι ότι δεν έχω “ανέμελο” χρόνο, δεν πηγαίνω για καφέ για να πω τα νέα μου. Το κάνω όμως πολύ συνειδητά όλο αυτό και με επίγνωση. Προσπαθώ δηλαδή να είμαι παρούσα και ψύχραιμη σε οτιδήποτε κάνω και ξέρω πως είναι μια περίοδος απαιτητική, που το παιδί μου και η δουλειά μου απαιτούν την ουσιαστική παρουσία μου. Στις διακοπές όμως, για να ξεκουραστώ, σκοπεύω να αφήσω το κινητό μου στη άκρη και να πιάσω τα βιβλία μου.»

https://www.instagram.com/p/Cx8PqcFI_gD/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved