Βαρδής - Σκαφίδα: Η κόρη τους έχει τρέλα με τη Wednesday

Η μικρή Κατερίνα ποζάρει στον φακό με μπλούζα Wednesday, κίτρινα πέδιλα και κρέας καλαμάκι στο χέρι.

Βαρδής - Σκαφίδα: Η κόρη τους έχει τρέλα με τη Wednesday

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα έχουν δημιουργήσει μία δεμένη οικογένεια. Με τα δύο τους παιδιά, Κατερίνα και Αντώνη, πηγαίνουν εκδρομές, κάνουν βόλτες, περνούν χρόνο στο σπίτι παίζοντας και κάνοντας πολλές αγκαλιές.

https://www.instagram.com/p/Co2P1LKoMK0/

Η Κατερίνα τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα έβδομά γενέθλιά της και οι δύο γονείς δημοσίευσαν φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της. Το θέμα ήταν Wednesday, εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2022 και έκανε πάταγο παγκοσμίως. Η Wednesday Addams είναι μαχήτρια, είναι ανεξάρτητη και δεν τη νοιάζει οι γνώμη των άλλων. Έγινε η αγαπημένη ηρωίδα για πολλά κορίτσια και δεν είναι τυχαίο πλέον αποτελεί έμπνευση και για παιδικά πάρτι.

parti-genethliwn-vardis-(6).jpg

Στο πάρτι της η Κατερίνα Βαρδή είχε πλεξούδες και φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με γραβάτα και λευκό πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/CsOouXyoqTo/

Βέβαια, η αδυναμία της στην ιδιόρρυθμη ηρωίδα, δεν φαίνεται μόνο από εκείνη της την εμφάνιση ή το παιδικό της πάρτι. Λίγες μέρες πριν η Νατάσα Σκαφίδα, δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία της μικρούλας και για ακόμα μία φορά η εμφάνισή της ήταν ανατρεπτική.

Η Κατερίνα Βαρδή φόρεσε μία λευκή μπλούζα Wednesday, λευκό παντελόνι, κίτρινα πέδιλα και στο χέρι κρατούσε ένα καλαμάκι. Όσο για τα μαλλιά της, αυτή τη φορά δεν ήταν πιασμένα σε πλεξούδες, αλλά σε αλογοουρά.

bardis-skafida-kori-w.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved