Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία της Ολίβιας και το ιδιαίτερο μήνυμα

Μία νέα ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία της Ολίβιας και το ιδιαίτερο μήνυμα

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται καθημερινά με τους ακολούθους της στο Instagram, σκέψεις, εμπειρίες, στιγμιότυπα από όσα κάνει στο σπίτι ή έξω. Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε ολοένα πιο συχνά στις αναρτήσεις της και την κόρη της, Ολίβια, η οποία τον ερχόμενο Δεκέμβρη θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση με την μπέμπα έκανε μόλις την περασμένη Κυριακή. Η επιχειρηματίας απαθανάτισε την κόρη της να κάθεται στο πάτωμα φορώντας ένα σούπερ cute outfit, το οποίο ήταν και η πηγή έμπνευσης της δημοσίευσής της.

«Είπε να χαμογελάμε πάντα. Στέλνουμε λίγο κίτρινο για καλή Κυριακή»

https://www.instagram.com/p/Cysivr4r1NT/

Το αγαπημένο κίτρινο της Μαίρης Συνατσάκη

Το κίτρινο χρώμα συμβολίζει την ελπίδα, τη χαρά, τη γνώση, τη δημιουργικότητα, το φως. Η Μαίρη Συνατσάκη το λατρεύει και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις το προβάλει αναδεικνύοντας παράλληλα τον συμβολισμό του. Το κίτρινο της ημέρα για την περασμένη Κυριακή ήταν η ίδια η Ολίβια η οποία είναι ακόμα πιο χαριτωμένη με το κίτρινο μπλουζάκι και το ασπρόμαυρο παντελόνι με τα ζωάκια.

undefined

Μαίρη Συνατσάκη: 10 μήνες μαμά

Πολύ διαφορετική είναι η ζωή και η καθημερινότητα της Μαίρης Συνατσάκη σε σχέση με έναν χρονο πριν. Η κόρη της γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη και όλο αυτό το διάστημα η επιχειρηματίας πολλές φορές έχει μοιραστεί μέσω Instagram πώς βιώνει τη μητρότητα και τις αλλαγές που συνεπάγεται για τη ζωή της.

Τον Αύγουστο ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής είχε γράψει στο Instagram.

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι” μαζί με όποια άλλη “καψερή” εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα».

mairi-sunatsaki-(4).jpg

Αρκετές είναι και οι πιο χιουμοριστικές αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκης για την κόρη της με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Παρακάτω η μικρούλα κάθεται στο πάτωμα και ξεχωρίζει τα λευκά από τα χρωματιστά ρούχα.

mairi-sinatsaki.jpg

Και εδώ έχει πάρει το κινητό της μαμάς της και τραβάει φωτογραφίες χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved