Η Geri Halliwell μας συστήνει τη Rosie Frost - Το νεαρό κορίτσι που πρωταγωνιστεί στο νέο της βιβλίο

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Spice Girls θέλει να εμπνεύσει τους νεαρούς αναγνώστες να βρουν τη «δύναμη και την αντοχή» όταν έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Η Geri Halliwell μας συστήνει τη Rosie Frost - Το νεαρό κορίτσι που πρωταγωνιστεί στο νέο της βιβλίο

instagram @gerihalliwellhorne

Όσοι και όσες ανήκετε στη γενιά του '90 γνωρίζετε την Geri Halliwell. Πρώην Spice Girl, fahion icon που μέχρι και σήμερα το στιλ της συζητείται. Ωστόσο σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τις στιλιστικές της επιλογές ή προτάσεις που κάνει μέσα από τις εμφανίσεις της αλλά για το νέο της βιβλίο που έχει τίτλο «Rosie Frost & the Falcon Queen».

https://www.instagram.com/p/Cxs98vvqv-K/

Μετά τα επιτυχημένα παιδικά μυθιστορήματά της με πρωταγωνίστρια την «Ugenia Lavender» η ιστορία της ορφανής Rosie Frost που στέλνεται σε ένα μυστηριώδες νησί, έρχεται για να εμπνεύσει τους νεαρούς αναγνώστες να βρουν τη «δύναμη και την αντοχή» να διαχειριστούν δύσκολα προβλήματα και καταστάσεις που θα έρθουν κάποια στιγμή στη ζωή τους αντιμέτωποι.

https://www.instagram.com/p/CyvrSc1LDk5/

Ο δρόμος που ακολούθησε η Geri Halliwell για να γίνει συγγραφέας είναι συναρπαστικός. Παρά τη φήμη της ως μουσικός, είχε πάντα ένα βαθύ πάθος για τη λογοτεχνία. Μάλιστα, γίνει μέλος των Spice Girls, σπούδασε αγγλική φιλολογία. Αυτή η αγάπη για τις λέξεις και την αφήγηση την οδήγησε στο να γράψει παιδικά βιβλία στο παρελθόν. Ωστόσο, με τη Rosie Frost & the Falcon Queen, η Geri αποφάσισε να κάνει ένα άλμα στον κόσμο της φαντασίας.

Το βιβλίο επικεντρώνεται στην Rosie Frost, μια νεαρή κοπέλα που ξεκινά ένα ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, θάρρος και το διαρκές πνεύμα της δύναμης των κοριτσιών. Η Rosie ανακαλύπτει τις εξαιρετικές της δυνάμεις και ξεκινά να σώσει τον κόσμο της από ένα αρχαίο κακό. Με αυτόν τον τρόπο, ενσαρκώνει την ίδια την ουσία της δύναμης των κοριτσιών – το να πιστεύει κανείς στον εαυτό του και την ιδέα ότι τα κορίτσια μπορούν να πετύχουν ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

https://www.instagram.com/reel/CyRaWW5ONuc/

Τώρα κάποιος μπορεί να αναρωτιέται πώς προέκυψε αυτή η μετάβαση της «Ginger Spice» στη φαντασία. Αποδεικνύεται ότι ζήτησε συμβουλές από τον Christopher Little, τον άνθρωπο που ανακάλυψε και J.K. Rowling. Τι τη συμβούλεψε: Αντί να συνεχίσει με τα προηγούμενα έργα της, η Geri θα έπρεπε να ξεκινήσει μια νέα σειρά βιβλίων με έναν καινούριο χαρακτήρα και ιστορία.

Αυτή η συμβουλή την έκανε να σκεφτεί ένα βιβλίο μυθοπλασίας για εφήβους. Έτσι δημιουργήθηκε η Rosie Frost και η σαγηνευτική της περιπέτεια. Δεν πρόκειται όμως για ένα μόνο βιβλίο. Η Rosie Frost & the Falcon Queen θα έχει και συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CyT8fpWtT5b/

Το βιβλίο έγινε bestseller των New York Times. Η ικανότητα της Gery στην αφήγηση, σε συνδυασμό με το μήνυμα για τη δύναμη των κοριτσιών, την έκανε διάσημη συγγραφέα και όλοι οι αναγνώστες της περιμένουν πώς και πώς για την επόμενη περιπέτεια της ηρωίδας της Rosie Frost.

με πληροφορίες από το mom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved