Χρήστος Βασιλόπουλος: Δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του μετά από καιρό

Ο ηθοποιός δημοσίευσε νέες φωτογραφίες του κατάξανθου Απόλλωνα. 

Χρήστος Βασιλόπουλος: Δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του μετά από καιρό

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει αδυναμία στον μοναχογιό του και δεν το κρύβει. Ο Απόλλωνας έγινε τριών ετών τον περασμένο Ιούνη και σε ανάρτησή του ο ηθοποιός έγραψε:

«Χρόνια σου πολλά γιε μου! Σε ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει υπομονή, ανιδιοτελής και απεριόριστη αγάπη, εσωτερική εξέλιξη αλλά και ισορροπία .Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα αγόρι μου όμορφο, με υγεία και αγάπη πάνω απ’ όλα. Σε λατρεύω, σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.»

vailopoulous-xristos.jpg

Και ανήμερα τις γιορτής του πατέρα, όμως, ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσω Instagram τις σκέψεις και τις ευχές του για τον ρόλο που του άλλαξε τη ζωή.

«Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου .Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες που ξενυχτάνε ,στους μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα ώστε να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους ,στους μπαμπάδες που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους παρολες τις αντιξοότητες . Σε ευχαριστώ Απόλλωνα μου ,που μου έδωσες τη χαρα και την τιμή να ειμαι πατέρας .Θα σου ειμαι για πάντα ευγνώμων γιε μου. #happyfathersday #fatherhood #balance #love #family #πατερας #dad #dadandson #christosvasilopoulos»

https://www.instagram.com/reel/CtpRMNSAm_w/

Ο γιος του όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά του, Σάρα Κόνορ, την επί πολλά χρόνια σύντροφο του ηθοποιού στην Αμερική. Είναι κατάξανθος, έχει μπλε μάτια και ένα όμορφο χαμόγελο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δημοσίευσε πρόσφατα νέα στιγμιότυπα με τον γιο του και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ.

vasilopoulos-xristos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και η Σάρα Κόνορ έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν, όμως, άριστες σχέσεις με τον γιο τους να είναι και για τους δύο πρώτη προτεραιότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved