Δημήτρης Μπάσης: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά του στο Instagram

Ο γνωστός ερμηνευτής σε χαλαρές στιγμές με τους γιους του.

Δημήτρης Μπάσης: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά του στο Instagram
Instagram / dimitrismpasis

Ο Δημήτρης Μπάσης στην πολυετή καριέρα του, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή.

Ακόμα και στον λογαριασμό του στο Instagram οι περισσότερες αναρτήσεις αφορούν τη δουλειά του: συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργασίες, στιγμιότυπα με αγαπημένους συναδέλφους του.

Και ανάμεσά τους, μερικές σκόρπιες φωτογραφίες με τους γιους του: τον Γιάννη και τον Θανάση, για τους οποίους είναι πολύ περήφανος.

https://www.instagram.com/p/CyX7W3Fo9_i/

Για τον ίδιο άλλωστε η οικογένειά του είναι ό, τι πιο σημαντικό έχει καταφέρει στη ζωή του.

«Για την οικογένεια δίνω όλα όσα έχω πετύχει. Είναι ό,τι πιο σημαντικό. Απέκτησε νόημα η ζωή μου και βρήκα την ισορροπία μέσα μου. Έγινε όμορφη η ζωή μου με την οικογένειά μου. Είμαι υπερήφανος γιατί έχω κάνεις δύο γιους που είναι πολύ καλά παιδιά, και έχει παίξει μεγάλο ρόλο που είναι έτσι, η γυναίκα μου, γιατί εκείνη μένει πίσω όταν λείπω εγώ. Είμαι υπερήφανος πρώτα από όλα για την οικογένειά μου και μετά για ό,τι έχω καταφέρει στη δουλειά μου», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο newsbomb.gr και την Τζωρτζίνα Ντούτση.

Οι θυσίες για τη δουλειά του

Στα 20 χρόνια μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης καριέρας χρειάστηκε να θυσιάσει πολλά πράγματα και ειδικά εις βάρος της οικογένειάς του.

«Έχω θυσιάσει πολλά πράγματα από την οικογένειά μου, που τους στερούμαι και με στερούνται, σημαντικές στιγμές των παιδιών μου από τα πρώτα χρόνια που μεγάλωναν, όπως ότι δεν μπόρεσα να είμαι σε γιορτές τους ή τα Χριστούγεννα. Προσωπικές στιγμές από τους γονείς μου που δεν τους χάρηκα όσο θα ήθελα. Έχω χάσει πολλά αλλά κέρδισα περισσότερα, έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια», είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Μπάσης στην ίδια συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/Cv-ZxN_IKWV/

Στιγμές με τα παιδιά του

Παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την αγαπημένη του Μαρία, κατάφεραν και οι δυο τους να κρατήσουν τη σχέση, το γάμο και την οικογένειά τους, μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και φλας.

Μάλιστα το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς συμφώνησε ότι ήταν μια προσωπική του στιγμή την οποία ήθελε να μοιραστεί με τους δικούς του αποκλειστικά ανθρώπους.

Όπως αναφέραμε, ακόμα και στις αναρτήσεις που κάνει με τα παιδιά του στο Instagram είναι φειδωλός. Ξεχωρίζουν στιγμές από καλοκαιρινές τους διακοπές, παιχνίδια στο σπίτι, και ζεστές, γεμάτη αγάπη, αγκαλιές.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί ο Δημήτρης Μπάσης με τους γιους του τα τελευταία χρόνια.

Η συναυλία της Τετάρτης : Ο Δημήτρης Μπάσης στο Θέατρο Αθηνά

Όσοι θέλουν να ακούσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή,θα έχουν την ευκαιρία αύριο στο Θέατρο Αθηνά, στη Συναυλία της Τετάρτης.

Ο Δημήτρης Μπάσης, συναντά τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σ' ένα ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Τραγούδια «γυμνά», ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη και την κιθάρα του Μανόλη συνθέτουν μία συναυλία με γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά.

VIVA-816X465-MPASHS-ANDROUL.jpg

Η Συναυλία της Τετάρτης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μιχάλης Κουμπιός

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Δημήτρης Μπάσης - Μανόλης Ανδρουλιδάκης

«Γυμνά Τραγούδια»

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.more.com/music/dimitris-mpasis-manolis-androulidakis/

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 82 37 330

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΡΙΓΝΥ 10 & ΠΑΤΗΣΙΩΝ, έναντι σταθμού ΒΙΚΤΩΡΙΑ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved