Μαίρη Συνατσάκη: Το κόλπο που έκανε με το πιτζαμάκι της κόρης της για να μην κρυώνει

«Πες μου ότι σε έπιασε απροετοίμαστη το κρύο χωρίς να μου πεις ότι σε έπιασε απροετοίμαστη το κρύο», σχολίασε η επιχειρηματίας.

 

Μαίρη Συνατσάκη: Το κόλπο που έκανε με το πιτζαμάκι της κόρης της για να μην κρυώνει
Instagram / mairiboo

Τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα γι΄αυτό και η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές με την αγορά ρούχων.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα προλάβουν να τα φορέσουν όλα, ορισμένα δε ελάχιστα. Εξ ου και τα περισσότερα μωρουδιακά είναι ολοκαίνουργια. Δεν προλαβαίνουν καν να φθαρούν.

Η πατέντα της Μαίρης Συνατσάκη

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο βρήκε απροετοίμαστη την Μαίρη Συνατσάκη. Αναφερόμαστε στην πτώση της θερμοκρασίας που είναι αισθητή νωρίς το πρωί και το βράδυ. Έτσι, όταν θέλησε να φορέσει στην Ολίβια ένα πιτζαμάκι – φορμάκι για να είναι ζεστή, συνειδητοποίησε με έκπληξη ότι δεν της χωρούσε κανένα.

https://www.instagram.com/p/Cvjw9hbr1LR/

Κι επειδή είναι πρακτικό μυαλό, έκανε το εξής: έκοψε το φορμάκι στις πατούσες ώστε να είναι άνετο και παράλληλα ζεστό.

https://www.instagram.com/p/CpifheFrLu7/

Μοιράστηκε μάλιστα το έξυπνο κόλπο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Μπήκε ξαφνικά το κρύο παιδιά. Δεν το πρόλαβα. Και δεν είχα πάρει φορμάκια / πυτζαμάκια. Οπότε πήρα αυτό το πυτζαμάκι και όταν ήταν έξι μηνών, το έκοψα και μπόρεσα και της έκανε για ένα βραδάκι και σήμερα θα πάμε για ψώνια! Ψώνια.»

mairi-sinatsaki1.jpg

Και ιδού το αποτέλεσμα.

«Πες μου ότι σε έπιασε απροετοίμαστη το κρύο χωρίς να μου πεις ότι σε έπιασε απροετοίμαστη το κρύο», σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

mairi-sinatsaki.jpg

Να μια καλή ιδέα αν κι εσείς αντιμετωπίζετε ανάλογο πρόβλημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved