Nicky και Paris Hilton: Με τους γιους τους στην παραλία

Οι δύο αδελφές φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους στη θάλασσα.

Nicky και Paris Hilton: Με τους γιους τους στην παραλία
Οι αδελφές Hilton. Instagram@nickyhilton

Η Nicky Hilton Rothschild μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια φωτογραφία με την αδελφή της Paris Hilton και τους γιους τους.

Οι δύο αδελφές είναι στην παραλία και έχουν αγκαλιά τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/Cxv3ricu752/

Πρόκειται για ένα σπάνιο στιγμιότυπο καθώς καμία από τις δύο δεν αναρτά κοινές, οικογενειακές στιγμές στο Instagram ( αντίθετα, η κάθε μία φωτογραφίζεται με την οικογένειά της αρκετά συχνά).

Η Hilton Rothschild είναι μητέρα τριών παιδιών. Με τον σύζυγό της James Rothschild έχουν δύο κόρες, την Lily-Grace Victoria, 6 ετών, την Theodora "Teddy" Marilyn, 5 ετών και τον γιο τους που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2022.

https://www.instagram.com/p/CuKWFuWtKb8/

Μιλώντας στο PEOPLE για το πώς εξισορροπεί τη δουλειά ( είναι σχεδιάστρια μόδας) με τη μητρότητα είπε ότι πρόκειται για μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ. «Αλλά είναι σημαντικό να δίνουμε το σωστό παράδειγμα στα παιδιά από την αρχή», πρόσθεσε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τόνισε ότι απολαμβάνει τα χρόνια που μπορεί να επιλέξει τα ρούχα για τα παιδιά της. Θέλει να τα ντύνει σαν παιδιά γιατί μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα, σημειώνοντας ότι δεν είναι λάτρης των παιδιών που ντύνονται σαν ενήλικες πριν την ώρα τους.

https://www.instagram.com/p/Cq1Qn_8uXW9/

«Στις κόρες μου αρέσουν τα χρώματα ροζ και μωβ ενώ παλιότερα η μικρότερη κόρη μου έλεγε ότι το αγαπημένο της χρώμα ήταν το γκρι. Ευτυχώς αυτό έχει αλλάξει!», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

https://www.instagram.com/p/Ch46fqSOUxW/

Ο γιος της Paris Hilton

H Paris Hilton έγινε για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας.
Το ευχάριστο νέο είχε κάνει γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Ιανουάριο του 2023, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το χεράκι του γιου της.

https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/

Μαζί με τον σύζυγό της Carter Reum είχαν κρατήσει μυστικό το γεγονός ότι θα γίνουν γονείς και το ανακοίνωσαν όταν πλέον όλα πήγαν καλά.

https://www.instagram.com/p/CuymKKWul_-/

Η ευτυχισμένη μαμά δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες του μικρού Phoenix, δείχνοντας πόσο ξετρελαμένη είναι μαζί του.

https://www.instagram.com/p/CwNeXAQr8yZ/

Paris Hilton: Μαμά για δεύτερη φορά - Ανακοίνωσε ότι είναι κοριτσάκι

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η χρυσή κληρονόμος ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έγινε μητέρα για δεύτερη φορά αναρτώντας φωτογραφία με ένα ροζ φορμάκι.

https://www.instagram.com/p/C0BFLysukuk/

Λίγο αργότερα ακολούθησε και μια ανάρτηση με την ίδια να ποζάρει μπροστά από ένα ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο κρατώντας στα χέρια της τον γιο της, σχολιάζοντας: «Γιορτάζουμε τη μικρή London με ροζ Χριστούγεννα! 💕💕🎄💕💕».

https://www.instagram.com/p/C0FbrXPygP5/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved