Νατάσα Σκαφίδα: «Τρελαμένη» με τη ζωγραφιά του Αντώνη Βαρδή Junior

Η Νατάσα Σκαφίδα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη «έτσι κάπως πιο ολοκληρωμένη ζωγραφιά του Αντόνιο», όπως είπε.

Νατάσα Σκαφίδα: «Τρελαμένη» με τη ζωγραφιά του Αντώνη Βαρδή Junior

Η οικογένεια Βαρδή.

Instagram / natasaskafida

Η Νατάσα Σκαφίδα είναι μία περήφανη μαμά και δεν το κρύβει. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητά της και τα κατορθώματα των δύο της παιδιών, Κατερίνα και Αντώνη.

Τελευταίο επίτευγμα του δεύτερου η πρώτη «έτσι κάπως πιο ολοκληρωμένη ζωγραφιά του Αντόνιο», όπως είπε. Η Νατάσα Σκαφίδου απαθανάτισε τη δημιουργία του 4χρονου Αντώνη Βαρδή Junior και έγραψε στην ανάρτησή της:

«Τώρα εγώ τρελαίνομαι!! Η πρώτη μας έτσι κάπως πιο ολοκληρωμένη ζωγραφιά του Αντόνιο και με τα αρχικά του παρακαλώ»

1695806782657-770288646-antonis-vardis-forografia.jpg

Instagram / natasaskafida

Ο Αντώνης Βαρδής Junior είναι ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι που πάντα κλέβει την παράσταση στις αναρτήσεις των γονιών του με τις γκριμάτσες και τις εκφράσεις του.

https://www.instagram.com/p/Co2PyYOIqG6/

Το όνομά του το έχει πάρει από τον αείμνηστο παππού του, Αντώνη Βαρδή, για τον οποίο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Το παρών έδωσαν και τα δύο παιδιά του Γιάννη Βαρδή, Κατερίνα και Αντώνης. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τραγουδιστής έγραψε:

«Δυο φωτογραφίες που νομίζω αποτυπώνουν πολλά».

Ο Γιάννης Βαρδής συχνά μέσα από τις αναρτήσεις και τις συνεντεύξεις του εκφράζει τη λατρεία στον πατέρα του. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον περασμένο Μάρτη είχε πει:

«Η πρώτη ανάμνηση πάντα από τον πατέρα μου είναι η μουσική. Είτε ήταν ένα σφύριγμα, είτε ήταν μια μελωδία». Στην ίδια συνέντευξη είπε επίσης:

«Μου λείπει η παρέα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι στο στούντιό του, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του, είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω».

https://www.instagram.com/p/CtHx7T-LDKW/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved