Νατάσα Σκαφίδα: «Οι έρωτες της ζωής μου» - Η φωτογραφία του Γιάννη Βαρδή με τα παιδιά τους

Νέα οικογενειακά στιγμιότυπα μοιράστηκε μέσω Instagram η Νατάσα Σκαφίδα.

Νατάσα Σκαφίδα: «Οι έρωτες της ζωής μου» - Η φωτογραφία του Γιάννη Βαρδή με τα παιδιά τους

Νατάσα Σκαφίδα και Γιάννης Βαρδής

Η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που μετρά πάνω από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Το 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Λήμνο και την ίδια μέρα βάφτισαν την κόρη τους Κατερίνα. Τρία χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και ο Αντώνης Βαρδής Junior. Τα δύο παιδιά όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο μοιάζουν μεταξύ τους και συχνά πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις των γονιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Cm6j0jJoUuY

Πρόσφατα σύσσωμη η οικογένεια έδωσε το «παρών» σε μαθητική συναυλία όπου η κόρη τους έπαιξε μόνη της πιάνο στη σκηνή.

«Λουλούδι μου καθημερινά με κάνεις να αισθάνομαι τόσο υπερήφανη…» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Νατάσα Σκαφίδα.

katerina-vardi-sunaulia.jpg

Λίγες μέρες νωρίτερα το κοριτσάκι είχε γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά της με ένα πάρτι υπερπαραγωγή. Το θέμα; Wednesday, η επιτυχημένη σειρά με πρωταγωνίστρια την κόρη της οικογένειας Addams.

parti-genethliwn-vardis-(6).jpg

Όσο για τον μικρό Αντώνη, από μικρός ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Στις φωτογραφίες πάντα ποζάρει με νάζι και οι φωτογραφίες μπαμπά και γιου στο Instagram είναι από αυτές που ξεχωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/ChIQ-SmrqU5

Ο Γιάννης Βαρδής αγκαλιά με τα παιδιά του – Η τρυφερή φωτογραφία

Νέα οικογενειακά στιγμιότυπα μοιράστηκε μέσω Instagram η Νατάσα Σκαφίδα. Η διάσημη μαμά απαθανάτισε τον Γιάννη Βαρδή με την Κατερίνα και τον Αντώνη αγκαλιά και έγραψε στο Insatgram Story που ανέβασε:

«Οι έρωτες της ζωής μου».

giannis-vardis-paidia.jpg

Νατάσα Σκαφίδα: «Τα παιδιά μου έχουν δώσει ζωή στη ζωή μου»

Λίγους μήνες πριν η Νατάσα Σκαφίδα μίλησε για την οικογένειά της και τη μητρότητα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Για τα παιδιά της είπε:

«Έχουν δώσει ζωή στη ζωή μου! Νόμιζα ότι ζούσα, αλλά η ζωή η αληθινή, η πραγματική, η ουσιαστική είναι μετά τα παιδιά. Νιώθω υπερπλήρης με τα παιδιά μου.»

Αποκάλυψε επίσης ότι μετά τη γέννηση του γιου της πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη. Μεταξύ άλλων είπε:

«Πέρασα πολύ δύσκολα, διότι εκείνη την περίοδο έχασα και τον παππού μου. Ο συνδυασμός της γέννησης του παιδιού μου και του θανάτου ενός πολύ αγαπημένου μου ανθρώπου λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία μου. Αυτή η εμπειρία, ωστόσο, με έμαθε ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Έφτασα στο σημείο να ζητήσω ιατρική βοήθεια, αλλά κάπως ταρακουνήθηκα μέσα μου εκείνη την ώρα και στάθηκα στα πόδια μου. Τελικά το ξεπέρασα μόνη μου.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved