Σύλβια Δεληκούρα: Επισκέφτηκε τον Μουζουράκη στο μαιευτήριο - H φώτο που δημοσίευσε

Η ανάρτητη της Σύλβιας Δεληκούρα στο Instagram λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του τραγουδιστή.

Σύλβια Δεληκούρα: Επισκέφτηκε τον Μουζουράκη στο μαιευτήριο - H φώτο που δημοσίευσε

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, καθώς χθες, 14 Σεπτέμβρη, γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί. Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούριου μέσα από την εκπομπή της. «Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας» είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της έτρεξε στο πλευρό των αγαπημένων της φίλων και δεν ήταν η μόνη.

Τον Πάνο Μουζουράκη την Μαριλού Κόζαρη επισκέφτηκε στο μαιευτήριο και η Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα μπαλόνια και τα άλλα δώρα που είχαν πάει οι φίλοι και οι συγγενείς στους νέους γονείς.

delikoura.jpg

Σήμερα έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης του και ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής στη φωτογραφία που δημοσίευσε δεν έδειξε ούτε τη σύζυγό του, ούτε το νεογέννητο, αλλά τους γιατρούς και όλο το ιατρικό προσωπικό που βοήθησαν να έρθει στον κόσμο η κόρη του.

H ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν και φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στην Αίγινα στον οποίο κουμπάρος ήταν ο σύντροφός της , Δημήτρης Λιόσης.

«Πάντα Άξιος να είσαι Δημήτρη μου» είχε γράψει τότε για τον σύντροφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει τον 8χρονο σήμερα Δημήτρη.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved