Σύλβια Δεληκούρα: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

Ένα στιγμιότυπο με τον γιο της δημοσίευσε η Σύλβια Δεληκούρα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σύλβια Δεληκούρα: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

Η Σύλβια Δεληκούρα έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2014 και όλα αυτά τα χρόνια κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες που αναρτά με τον γιο της είναι λιγοστές και αυτές συνήθως τις δημοσιεύει με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.

Στα γενέθλια του γιου της τον περασμένο Νοέμβρη έγραψε στο Instagram της:

«Χρόνια πολλά Ορφέα μου! Σε λατρεύουμε #happybirthday #myson #8yearsold #mylove»

https://www.instagram.com/p/ClgsxPKswrV/

Ένα νέο στιγμιότυπα μοιράστηκε η ηθοποιός με τον γιο της λίγες μέρες πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Σύλβια Δεληκούρα απαθανάτισε το αγοράκι στη θάλασσα την ώρα που έπαιζε με τα βότσαλα στην ακροθαλασσιά.

delikoura-sulvia.jpg

Η ηθοποιός έκανε φέτος ένα δυναμικό come-back στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη» στο MEGA. Για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε μερικούς μήνες πριν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο ίδιο κανάλι. Όπως είπε ο λόγος δεν ήταν μόνο ο περιορισμένο της χρόνος αλλά και ότι δεν είχε προτάσεις.

«Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι “εντάξει μωρέ η Σύλβια είναι μια χαρά έγινε μητέρα”» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/ClMFc8PMPYP/

Η μητρότητα ήρθε στη ζωή της ηθοποιού ξαφνικά όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της, ο ερχομός, όμως, του γιου της ήταν και είναι για αυτήν το μεγαλύτερο δώρο.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν δώρο Θεού. Δεν σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους» είχε πει στην εκπομπή Lov It.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved