Κατερίνα Καραβάτου: Η Αέλια έγινε 12 - Η τρυφερή φώτο μαζί της και το συγκινητικό μήνυμα

«Δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, μαθαίνω από την Αέλια περισσότερα απ' ότι ποτέ μπορεί να φανταζόμουν»

Κατερίνα Καραβάτου: Η Αέλια έγινε 12 - Η τρυφερή φώτο μαζί της και το συγκινητικό μήνυμα

Κατερίνα Καραβάτου

Μια σημαντική μέρα ήταν για την Κατερίνα Καραβάτου η χθεσινή (Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου). Βλέπετε, η κόρη της, Αέλια, είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να της ευχηθεί δημόσια.

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει αγκαλιά με την Αέλια και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα. Μήνυμα που αποκαλύπτει όλα εκείνα που κάνουν μοναδική την κόρη της και φυσικά έναν καλό άνθρωπο για τον κόσμο.

genethlia-aelias.jpg

Κατερίνα Καραβάτου / Αέλια Κατσούλη

«Αυτό το υπέροχο κορίτσι γίνεται σήμερα 12 χρονών και η ευτυχία μου -γι αυτόν τον καλό άνθρωπο που μεγαλώνει- είναι απερίγραπτη: γιατί αγαπά, σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, ακούει, μαθαίνει, χαμογελά και προχωρά με το θάρρος της ηλικίας της προσπαθώντας με γενναιότητα ν αντιμετωπίζει όσα βρίσκονται στο δρόμο της», έγραψε η παρουσιάστρια του My Style Rocks και συνέχισε, «Κι είμαι περήφανη πολύ, γιατί είναι το παιδί μου και δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, μαθαίνω από την Αέλια περισσότερα απ ότι ποτέ μπορεί να φανταζόμουν και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Και η ευθύνη του να είμαι η μητέρα της είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι χαρά μου! Χρόνια πολλά υπέροχη Αέλια μας!».

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της Αέλια και Αρίωνα που απέκτησε μέσα από το γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη. Φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους και να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved