Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία με τα παιδιά της καθ' οδόν για το σχολείο

Η Κατερίνα Καραβάτου, η Αέλια και ο Αρίωνας περπατούν δίπλα-δίπλα με φόρμα και αθλητικά. 

Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία με τα παιδιά της καθ' οδόν για το σχολείο

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου επέστρεψαν σήμερα στα θρανία. Μεταξύ αυτών και τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Αέλια και τον Αρίωνα λαθ’ οδόν για το σχολείο.

«Πάμε στο σχολείο! Καλή αρχή για όλα τα παιδιά μας! Με υγεία, ασφάλεια και χαρά!» έγραψε στην ανάρτησή της. Και οι τρεις είναι ντυμένοι με αθλητικά ρούχα, ζακέτες και φορούν αθλητικά παπούτσια. Η Αέλια έχει φτάσει σχεδόν τη μαμά της στο ύψος και η σημερινή ημέρα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη για εκείνη μίας και είναι η πρώτη της μέρα στο Γυμνάσιο.

karavatou-sxoleio-paidia.jpg

Λίγους μήνες πριν είχε δημοσιεύσει ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της από την τελευταία της μέρα στο Δημοτικό και δεν είχε κρύψει τα συναισθήματά της:

«Τελευταία μέρα στο Δημοτικό. Σοκ».

katerina-karavatou-kori.JPG

Για την παρουσιάστρια η κόρη της και ο γιος της είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Στις φωτογραφίες που μοιράζεται κατά καιρούς μέσω Instagram φαίνονται οι δραστηριότητες που κάνουν παρέα, όπως η αναρρίχηση, οι βόλτες, η ζωγραφική και η μουσική.

karavatou-paidiaq.jpg

Μιλώντας στην εκπομπή After Dark μίλησε για το πώς είναι ως μητέρα:

«Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν κι αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό, να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved