Το hack μιας μαμάς για να μην μαυρίζουν τα μήλα όταν τα κόβεις (vid)

Μαμά μoiράστηκε το μυστικό της στο Instgram και έγινε viral.

Το hack μιας μαμάς για να μην μαυρίζουν τα μήλα όταν τα κόβεις (vid)

Κι όμως δύο απλά συστατικά μπορούν να κρατήσουν τα μήλα σας λευκά και χωρίς να μαυρίσουν μέχρι να καταναλωθούν. Όχι ανάμεσα σε αυτά δεν βρίσκεται το λεμόνι, που ίσως πολλοί να πιστεύετε.

Μια μαμά, η brashandoco, που θα τη βρείτε στο Instagram, δημοσίευσε βίντεο που δείχνει το δικό της μυστικό για να μην μαυρίζουν τα μήλα.

«Σας υπόσχομαι ότι όλα τα μήλα θα φαγωθούν», ακούγεται να λέει καθώς δείχνει το μυστικό της.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω, μπροστά της έχει μερικά φρέσκα μήλα. Πριν τα κόψει γεμίζει μια λεκάνη με κρύο νερό και βάζει μέσα 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Κι όμως, αυτό είναι όλο.

Ανακατεύει μέχρι να διαλυθεί το αλάτι και το αφήνει στην άκρη. Έπειτα, παίρνει τα μήλα, τα κόβει και βάζει τις φέτες μέσα στο νερό. Τα αφήνει για περίπου 5 λεπτά και έπειτα να ξεπλένει.

Η ίδια εξηγεί στο βίντεό της ότι είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει δοκιμάσει και που διατηρεί τα μήλα στο χρώμα της μέχρι να τα καταναλώσουν τα παιδιά στο σχολείο.

https://www.instagram.com/reel/Cu0ItzoMLdQ/

Τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από την ανάρτησή της ήταν όλα θετικά. Μια μαμά σχολίασε: «Τέλεια ιδέα για τα παιδιά!», ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: «Φανταστικό».

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και εσείς το μυστικό της και να δείτε και ιδίοις όμμασι, εάν τα μήλα θα διατηρήσουν το αρχικό του χρώμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved