Jessica Alba: Δείτε την όμορφη οικογένειά της - Οι κόρες της μεγάλωσαν πολύ

Πώς είναι η διάσημη ηθοποιός ως μαμά;

Jessica Alba: Δείτε την όμορφη οικογένειά της - Οι κόρες της μεγάλωσαν πολύ

H Jessica Alba στα 40 της είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και ηθοποιός έχοντας παράλληλα δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Mε τον σύζυγό της Cash Warren, στα 13 χρόνια που είναι παντρεμένοι, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Honor, την Haven και τον Hayes, που παραμένουν η προτεραιότητά τους.

«Προσπαθώ να είμαι μαζί τους. Θέλω να ο χρόνος που τους αφιερώνω να είναι ποιοτικός», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Us Weekly τον Νοέμβριο του 2018. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι καμία γυναίκα, συμπεριλαμβανομένης και τη ίδιας, δεν μπορεί να είναι η πιο τέλεια μητέρα.«Θα κάνεις λάθη , όμως προσπάθησε να μάθεις από αυτά. Στο τέλος της ημέρας, αν έχεις κάνει ό,τι μπορούσες, μόνο αυτό μετράει», πρόσθεσε.


https://www.instagram.com/p/CL25T8zFgyM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη ηθοποιός προσπαθεί να νε μεταφέρει στα παιδιά της τις αξίες που πήρε από τους γονείς της. Παράλληλα, τους θέτει όρια και τους αναθέτει υποχρεώσεις όπως να στρώνουν τα κρεβάτια τους αλλά και το τραπέζι για φαγητό.

«Έχουμε διαπιστώσει ότι αν είναι απασχολημένα, δεν έχουν τόσο χρόνο για να μαλώνουν .Αντίθετα, όταν δεν έχουν κάτι να κάνουν , βρίσκουν αρκετά διασκεδαστικό να χτυπιούνται μεταξύ τους», είχε δηλώσει ο Cash Warren, λέγοντας ότι σε αυτή την περίπτωση χωρίζουν τα παιδιά και αναλαμβάνουν να κάνουν κάτι με το καθένα ξεχωριστά.

Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά κουραστικά με τρία παιδιά, το ζευγάρι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τους Honor, Haven και Hayes.Η διάσημη μαμά μάλιστα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους στο Instagram με τον βενιαμίν της οικογένειας να κλέβει τις εντυπώσεις.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved