Παπαζήσης - Αδαμοπούλου: Ο γιος τους έγινε 8 ετών - Οι φωτογραφίες και οι ευχές

Οι δύο γονείς δημοσίευσαν φωτογραφίες του μικρού Ιάσονα στο Instagram.

Παπαζήσης - Αδαμοπούλου: Ο γιος τους έγινε 8 ετών - Οι φωτογραφίες και οι ευχές

Τα όγδοα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο γιος του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσσας Αδαμοπούλου. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον μικρό Ιάσονα στο προφίλ του στο Instagram γράφοντας: «Χρόνια πολλά my little monkey».

Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, φαίνεται το μισό πρόσωπο του εορτάζοντα και δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς πώς το αγοράκι έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο του γονείς.

papazisis-gios-genethlia.jpg

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου ευχήθηκε και αυτή με τη σειρά της στον γιο της με μία ανάρτηση στο δικό της προφίλ. «Χρόνια πολλά, χρόνια γεμάτα!» έγραψε.

adamopoulou-gios-1.jpg

Στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία με ένα κομμάτι τούρτα που δίνει στον Ιάσονα. Πάνω στην τούρτα ένα κερί με το νούμερο 8.

adamopoulou-gios-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου έχουν εδώ και χρόνια πάρει χωριστούς δρόμους, εξακολουθούν όμως να διατηρούν άψογες σχέσεις και να μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους ο οποίος είναι και για τους δύο πρώτη προτεραιότητα.

«Η Βανέσσα είναι μία σπουδαία μαμά» είχε πει σε συνέντευξή του το 2021 στην εκπομπή Dot. «Νομίζω ότι ελέγχει τα πάντα στην μητρική/πατρική σχέση. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη σε εισαγωγικά μητέρα της ζωής μου. Έχω θέμα με τη λέξη μάνα. Είναι η πιο ισχυρή λέξη της ζωής μου. Την Βανέσα την θαυμάζω, την αγαπάω, τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, έτυχε να μείνει έγκυος και τι πιο ωραίο από το να κάνετε μαζί ένα παιδί και να προχωρήσετε και να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Υπάρχει υγεία σε αυτή τη σχέση. Ό,τι και να συμβεί στη ζωή μας, υπάρχει αυτό. Τα βλέπουμε πολύ απλά τα πράγματα και εμένα με ικανοποιεί αυτό» συνέχισε.

https://www.instagram.com/p/CipPcuMjfwd/

Όσο για την πατρότητα που ήρθε ξαφνικά στη ζωή του, στην ίδια συνέντευξη είχε πει:

«Το πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Το γούσταρα, ήθελα να είμαι μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, είναι πλέον ξεκάθαρο το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Ό,τι και να κάνω είναι για να είναι καλά ο πιτσιρίκος.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved