Βανέσσα Αδαμοπούλου: Ο γιος της κάνει γυμναστική σε πάρκο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Ο γιος της κάνει γυμναστική σε πάρκο

Ο γιος της Βανέσσας Αδαμοπούλου είναι έξι ετών.

Τόσο η ίδια όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης, αποφεύγουν τις συχνές αναρτήσεις με τον Ιάσονα, καθώς δεν θέλουν να τον εκθέτουν στα φώτα της δημοσιότητας.


https://www.instagram.com/p/COYNZ8AlXco/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

‘Αλλωστε και οι δυο τους γενικά κρατούν ένα χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας να δημοσιοποιούν οτιδήποτε αφορά την προσωπική τους ζωή.

Παρότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, έχει άριστες σχέσεις ενώ πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στη εκπομπή Dot. εξομολογήθηκε ότι η Βανέσσα είναι το πιο ιερό πλάσμα στη ζωή του αλλά και πόσο τον άλλαξε η πατρότητα.

«Το πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Το γούσταρα, ήθελα να είμαι μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά, είναι πλέον ξεκάθαρο το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Ό,τι και να κάνω είναι για να είναι καλά ο πιτσιρίκος. Είμαι πολύ τυχερός γιατί η Βανέσσα είναι μια σπουδαία μαμά. Νομίζω ότι ελέγχει τα πάντα στην μητρική/πατρική σχέση. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Είναι η μητέρα του παιδιού μου», είπε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CSZrsHkDnET/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι λογικό ο μικρός ν’ αποτελεί το επίκεντρο της ζωής των γονιών του. Μάλιστα, πρόσφατα η μητέρα του τον φωτογράφισε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο πάρκο όπου ο μικρός έκανε γυμναστική στα υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

adamopoulou

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του Ιάσονα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved