Βουτιές με τα μωρά τους - Διάσημες Ελληνίδες που περνούν το ωραιότερο καλοκαίρι

Το πιο γλυκό τους καλοκαίρι είναι αυτό!

Βουτιές με τα μωρά τους - Διάσημες Ελληνίδες που περνούν το ωραιότερο καλοκαίρι

Αντιγόνη Ψυχράμη /  Φωτεινή Αθερίδου

H Φωτεινή Αθερίδου και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι μόνο δύο από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που απολαμβάνουν τον ήλιο και την αλμύρα μαζί με τα μωρά τους αυτό το καλοκαίρι.

«My little monkey🌸🧡🌻», έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη κάτω από τρεις φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια με την μπεμπούλα της, στις 29 Ιουλίου.

Λίγες μέρες πιο πριν, η ηθοποιός είχε αναρτήσει κι άλλες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της, δείχνοντας τον μεγαλύτερο γιο της, Χάρη και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά.

makalias-psixrami.jpg

Δημήτρης Μακαλιά, Αντιγόνη Ψυχράμη, Χάρης Μακαλιάς

Η Φωτεινή Αθερίδου από τη δική της πλευρά, δημοσίευσε φωτογραφίες της μαζί με τον μόλις λίγων μηνών γιο της και τον Θοδωρή Jr, που σε λίγους μήνες θα γίνει 4ων ετών.

«Τραβάτε με κι ας κλαίω ❤️😊👊🏻», έγραψε δείχνοντας την ίδια να κουβαλά τα οικογενειακά -γλυκά- βάρη.

H ηθοποιός παραθερίζει στην Αίγινα και οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες μαρτυρούν πόσο όμορφες αναμνήσεις θα έχουν τα παιδιά της, μεγαλώνοντας.

kalokairi-atheridou.jpg

Ανέμελο παιδικό καλοκαιράκι

Αυτές δεν είναι οι μόνες μαμάδες που απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους έχοντας ένα μωρό κοντά τους. Παρακάτω ακολουθούν όλες οι διάσημες μαμάδες με μωράκια.

Ελένη Φουρέιρα

foureira.jpg

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα πλατσουρίζει στην πισίνα μαζί με τον Μποτία Jr.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

spiropoulou-(2).jpg

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην έχει αναρτήσει κάποια φωτογραφία του γιου της, όμως τα μπανάκια τους τα απολαμβάνουν τόσο στη θάλασσα όσο και την πισίνα του σπιτιού.

Ιωάννα Τούνη

touni-gios-xalkidiki.jpg

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη παντού τον έχει πάει το Νουνίτο της και ο μικρός από τα γενοφάσκια του έχει απολαύσει όχι μόνο μπανάκι σε πισίνα και τις ελληνικές θάλασσες αλλά και στα νερά του εξωτερικού.

Πέννυ Μπαλτατζή

penny-mpaltatzi.jpg

Η μικρή Αμέλια

H Πέννυ Μπαλτατζή είχε γράψει κάτω από αυτή τη φωτογραφία «Αχ πως μ αρέσει να με χαϊδεύουν οι ηλιαχτίδες και να παίζω μαζί τους ❤️😊», δείχνοντας την μικρή της κόρη να απολαμβάνει τον ζεστό ελληνικό ήλιο.

Κλέλια Πανταζή

https://www.instagram.com/reel/CvMZtrpoQTx/

Η ευτυχία είναι αυτό για την Κλέλια Πανταζή που στα μέσα Ιουλίου έφερε στον κόσμο τον τρίτο της γιο. Κάπως έτσι το καλοκαίρι αυτό τη βρίσκει με τρία αγόρια!

Λάουρα Νάργες

Τις πρώτες βουτιές για φέτος έχουν κάνει και η Λάουρα Νάργες με τον γιο της. Μάλιστα η γνωστή μαμά δημοσίευσε φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρελαίνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

lauranarjes-moro-anartisi.jpg

Λάουρα Νάργες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved