Έξι αγαπημένες Ελληνίδες προτείνουν τα πιο go to «κομμάτια» για την καλοκαιρινή σεζόν

Βάλε στην ντουλάπα σου το πρωτοπόρο brand Kurt Geiger, επίλεξε αξεσουάρ και παπούτσια που καταφέρνουν να εξάγουν διεθνώς τον εκκεντρικό και vibrant χαρακτήρα του Λονδίνου και δημιούργησε εύκολα και γρήγορα, τα πιο go to «κομμάτια» για την καλοκαιρινή σεζόν.

Έξι αγαπημένες Ελληνίδες προτείνουν τα πιο go to «κομμάτια» για την καλοκαιρινή σεζόν

Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου τα απαραίτητα summer items, που θα αναδείξουν το διαφορετικό στυλ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις αυτό; Αρκεί να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με items που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς σε κάθε περίσταση του καλοκαιριού τόσο στην πόλη όσο και το νησί.

Και τώρα θα μου πεις, πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσεις το δικό σου statement στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, ακριβώς όπως κάνουν και οι αγαπημένες σου celebrities; Κι όμως είναι, αρκεί να πεις «ναι» στο πιο eccentric look του καλοκαιριού, που προτείνει έντονα χρώματα και ξεχωριστά «κομμάτια», όπως το iconic Rainbow print.

Βλέπεις, για να έχεις το πιο εντυπωσιακό στυλ και το φετινό καλοκαίρι, δεν χρειάζονται πολλά «βήματα»: Βάλε στην ντουλάπα σου το πρωτοπόρο brand Kurt Geiger, επίλεξε αξεσουάρ και παπούτσια που καταφέρνουν να εξάγουν διεθνώς τον εκκεντρικό και vibrant χαρακτήρα του Λονδίνου και δημιούργησε εύκολα και γρήγορα, τα πιο go to «κομμάτια» για την καλοκαιρινή σεζόν.

Γιατί οι fashionistas υποκλίνονται στην πολυχρωμία;

Τα έντονα χρώματα και οι παστέλ τόνοι έχουν αναδειχθεί στον «κανόνα» της καλοκαιρινής μόδας, γι’ αυτό και τη φετινή σεζόν, τα πιο colorful prints είναι must. Ποια θα μπορούσε άλλωστε, να αντισταθεί στα looks που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, οι πιο αγαπημένες celebrities, μεταξύ των οποίων η Ραφαέλα Ψαρρού που φόρεσε total outfit Κurt Geiger και τσάντα fuchsia kensington και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που επέλεξε το ροζ bucket hat για τις εμφανίσεις της;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved