Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η κόρη της είναι η ευτυχία της

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η κόρη της είναι η ευτυχία της

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Η μεν Κωνσταντίνα δεν κάνει αναρτήσεις συχνά, ο δε ποδοσφαιριστής δεν έχει καν λογαριασμό στα social media.

https://www.instagram.com/p/CGDLMNEFoNA/

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάιο του 2021. Η κόρη τους, ωάννα, όπως είπε σε συνέντευξή της ηθοποιός, τους έδεσε περισσότερο και η σχέση τους έγινε καλύτερη:

«Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου είναι περίεργο, μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο πάντα. Η σχέση μετά το παιδί, γίνεται καλύτερη. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».

Η μικρούλα που πια είναι δύο ετών έχει μεγαλώσει αρκετά. Από τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί η Κωνσταντίνα Κομμάτα με τους ακολούθους της είναι αυτό στην παραλία τον περασμένο Απρίλη. Η Ιωάννα παίζει με τα κουβαδάκια της στην άμμο και η ηθοποιός απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

konstantina-kommata-kori-(2).jpg

Η κόρη της Κωνσταντίνας Κομματά και του Γιώργου Σαμαρά, παίζει στην αμμουδιά.

Άλλο πρόσφατο στιγμιότυπο αυτό στο αεροπλάνο όπου το κοριτσάκι εντυπωσίασε με το στιλ της.

kommata-samaras-kori-aerodromio.jpg

Κωνσαντίνα Κομμάτα: Η οικογένεια πάνω από όλα

Για την Κωνσταντίνα Κομμάτα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Αυτό άλλωστε το απέδειξε έμπρακτα και όταν για τρία περίπου χρόνια μετακόμισε την Κρήτη για να μην είναι μακριά από τον σύζυγό της.

Οι αναρτήσεις της στο Instagram μπορεί να μην είναι πολλές, αποδεικνύουν όμως την αδυναμία που έχει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πρόσφατα μοιράστηκε μία φωτογραφία με την κόρη της στην οποία λάμπει από ευτυχία.

«Η ευτυχία μου» έγραψε βέβαια η φωτογραφία μιλά από μόνη της.

1688732982779-423461929-kommata-konstantina.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved