Κωνσταντίνα Κομμάτα: Με την κόρη της στο αεροπλάνο - Απίθανο το στιλ της μικρής

Μία σπάνια φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Με την κόρη της στο αεροπλάνο - Απίθανο το στιλ της μικρής

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι αρκετά χρόνια μαζί και όλο αυτό το διάστημα διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Δεν αναρτούν συχνά κοινές τους φωτογραφίες και ακόμα και αυτές που έχει δημοσιεύσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα με την κόρη τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

https://www.instagram.com/p/CdAiwtlMUUt

Η Ιωάννα ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2021. Έναν χρόνο μετά, βαπτίστηκε και γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες γράφοντας μεταξύ άλλων στο Instagram:

«Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’έχουμε ! Να ζήσεις Ιωαννακι μου να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς!»

kommata-samaras-kori.jpg

Ο Γιώργος Σαμαράς, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και η μικρή Ιωάννα.

Από τις αναρτήσεις της ηθοποιού μέχρι σήμερα, ξέρουμε ότι η Ιωάννα έχει καστανόξανθα μαλλιά (δεν δημοσιεύσει ποτέ το πρόσωπό της) και απίθανό στιλ. Το τελευταίο επιβεβαιώνεται και μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα.

Μαμά και κόρη ταξιδεύουν μαζί και τις εντυπώσεις κλέβει η μικρούλα με το ιδιαίτερο jacket. Παρακάτω η φωτογραφία από το αεροδρόμιο.

kommata-samaras-kori-aerodromio.jpg

Και εδώ ακόμα μία μέσα από το αεροπλάνο.

kommata-samaras-kori-aerodromio-3.jpg

Η ηθοποιός έκανε φέτος come back στην τηλεόραση καθώς τη βλέπουμε στην κωμική σειρά «Η δική μας οικογένεια» που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ.

Σε συνέντευξή της στο ίδιο κανάλι και στη Φαίη Σκορδά τον περασμένο Νοέμβρη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή και τις αλλαγές μετά τη γέννηση της κόρης τους.

«Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια, παντρευτήκαμε κι έχουμε ένα κοριτσάκι, την Ιωάννα μας. Είναι 1,5 ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούρια πράγματα κι εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειές μας», είχε αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου είναι περίεργο, μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο πάντα. Η σχέση μετά το παιδί, γίνεται καλύτερη. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/CGDLMNEFoNA
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved