Το πιο όμορφο δώρο: Νεογέννητο γεννήθηκε την ημέρα γενεθλίων των γονιών του

Μαμά, μπαμπάς και νεογέννητο έχουν γενέθλια την ίδια μέρα. Οι πιθανότητες ήταν 1 στις 133.000 κι όμως συνέβη.

Το πιο όμορφο δώρο: Νεογέννητο γεννήθηκε την ημέρα γενεθλίων των γονιών του

Η Anna με τον σύζυγό της και τον νεοέννητο γιο τους.

Instagram / aspirushealth

Η Anna Anderson έφερε στον κόσμο τον γιο της, Bo Benjamin, στις 14 Απριλίου. Η μέρα εκείνη ήταν η μέρα των γενεθλίων της και η ημέρα των γενεθλίων του συζύγου της, ο οποίος, μάλιστα, γεννήθηκε μάλιστα την ίδια χρονιά με εκείνη.

Οι πιθανότητες για να έχουν μαμά, μπαμπάς και παιδί την ίδια μέρα γενέθλια είναι 1 στις 133.000, σύμφωνα με το Aspirus Keweenaw Hospital στο Michigan, όπου και γεννήθηκε ο μικρός Bo.

H Anna σε ανακοίνωση του νοσοκομείου είπε ότι η προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού ήταν η 6η Απριλίου. Όταν πέρασε και εκείνη ημέρα μεταξύ τους έλεγαν για πλάκα ότι ο γιος τους περιμένει για να έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τους γονείς τους. Αυτό βέβαια που ξεκίνησε ως αστείο, έγινε εν τέλει πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CrLu0Obs6MK

«Είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσαμε να φανταστούμε» είπε η νεαρή μητέρα. «Πάντα θεωρούσαμε διασκεδαστικό ότι είχαμε την ίδια μέρα γενέθλια με τον σύζυγό μου και τώρα θα μοιραζόμαστε την ιδιαίτερη αυτή μέρα και με τον γιο μας».

Το νεογέννητο χαίρει άκρας υγείας και σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου βρίσκεται στο σπίτι με τους δύο γονείς του.

Η Darcy Donnelly, διευθύντρια του τμήματος μαιευτικής του νοσοκομείου χαρακτήρισε το περιστατικό ως πολύ ιδιαίτερο.

«1 στις 365 είναι πιθανότητες για να έχει ένας γονιός την ίδια μέρα γενέθλια με το παιδί και σε αυτήν την περίπτωση είδαμε και τους να έχουν γενέθλια την ίδια μέρα» είπε στην ανακοίνωσή της η dr Donelly.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα τόσο σπάνιο περιστατικό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved