Ορφέας Αυγουστίδης: Οι λιγοστές φώτο του γιου του στο Instagram

Ορφέας Αυγουστίδης: Ένας απίθανος μπαμπάς.

Ορφέας Αυγουστίδης: Οι λιγοστές φώτο του γιου του στο Instagram

Πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «το Βήμα», ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε πει: «Όχι, δεν είναι ο Ορφέας πριν γίνει πατέρας και μετά. Με έχει κάνει όμως πιο διαθέσιμο, σιγά-σιγά πιο ευέλικτο, πιο ενεργοποιημένο στη διαδικασία της ζωής. Λιγότερη ρουτίνα, λιγότερο “ξέρω”, περισσότερο “πάμε και βλέπουμε”. Σίγουρα εμπλουτίζεσαι αλλά όχι από συναισθήματα – τα συναισθήματα είναι εκεί και περιμένουν να ξυπνήσουν. Νομίζω ότι αν συνέβη κάποιου είδους αλλαγή έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη, το άνοιγμα, τη γενναιοδωρία, με την αποχώρηση του φόβου – φυσικά έχει κι άλλο. Θέλω να εξελίσσομαι συνέχεια. Δεν θα ήθελα να μου πει κανείς ότι τώρα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Θα με στενοχωρούσε, μάλλον θα άλλαζα και επάγγελμα. Μου αρέσει να κάνω μια δουλειά γιατί περιμένω τη στιγμή που εγώ ο ίδιος θα εκπλήξω τον εαυτό μου. Όχι τυχαία, αλλά μέσα από τον κόπο και τη δουλειά μου».

https://www.instagram.com/p/CjdlbNgLnMb

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας τον Απρίλιο του 2021. Με την αγαπημένη του σύζυγό, Γεωργία Κρασσά, έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που τους άλλαξε στην κυριολεξία τη ζωή.

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» είναι αρκετά φειδωλός σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητά του και την προσωπική του ζωή. Γι' αυτό άλλωστε και δεν ανανανεώνει συχνά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο μέσα στη χρονιά έκανε κάποιες σπάνιες εξαιρέσεις και δημοσίευσε φωτογραφίες του μικρού του, γιου, Αχιλλέα – Κωνσταντίνου.

Η πρώτη ήταν αυτή εδώ. Τον Αύγουστο του 2022 όπου μπαμπάς, μαμά και γιος απολάμβαναν από μια φέτα πεπόνι στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/ChmOJiWLwKm

Ακολούθησαν οι αναρτήσεις με τις σκιές τους. «15000 VOLT-ες» είχε σχολιάσει τότε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Και τέλος σειρά είχε αυτή εδώ η αγκαλιά. Πόσο τρυφερή φωτογραφία Θεέ μου; Μάλιστα ένα τέτοιο σχόλιο είχε κάνει και η γιαγιά, Μαρία Τζομπανάκη: «Εγώ είμαι λιώμα τώρα... και για πάντα.❤️❤️»

https://www.instagram.com/p/ClZOdJELP5W

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε με τον μικρό Αχιλλέα-Κωνσταντίνο και εμείς περιμένουμε πώς και πώς, έστω για μια γιορτινή φωτογραφία όπου οι τρεις τους (Ορφέας Αυγουστίδης, Γεωργία Κρασσά και Αχιλλέας-Κωνσταντίνος) θα μας εύχονται «Χρόνια πολλά»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved