Υπόγεια Ρεύματα: Έγραψαν τραγούδια για παιδιά και το πρώτο μόλις κυκλοφόρησε

Το γνωστό συγκρότημα δημιούργησε μία νέα σειρά τραγουδιών, πολύ διαφορετικά από αυτά που μας έχουν συνηθίσει.

Υπόγεια Ρεύματα: Έγραψαν τραγούδια για παιδιά και το πρώτο μόλις κυκλοφόρησε
Instagram / ypogeia.revmata - Theano Manoudaki

Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν χρειάζονται συστάσεις. Τραγούδια τους που έκαναν πάταγο τη δεκαετια του ’90 και του ‘00 ακούγονται μέχρι και σήμερα και συγκαταλέγονται σε ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας. Έχουν συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Θάνο Μικρούτσικο και από το 1994 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δέκα δίσκους.

Η σύσταση του συγκροτήματος άλλαξες πολλές φορές μέσα στα χρόνια. Τα τελευταία επτά το συγκρότημα έχει τρία μέλη, τους: Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά)

Τα Υπόγεια Ρεύματα έγραψαν παιδικά τραγούδια

Τα Υπόγεια Ρεύματα τριάντα σχεδόν χρόνια μετά την σύσταση του συγκροτήματος έγραψαν και κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τραγούδια για παιδιά. Εκτός από τον στίχο και τη μουσική, δημιούργησαν και 3D βίντεο για το κάθε τραγούδι.

Το πρώτο τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube με τίτλο «Παλαμάκια». Ο στίχος είναι απλός και επαναλαμβανόμενος και η μουσική ρυθμική ό,τι πρέπει για χορό.

Θα ακολουθήσουν και τα επόμενα, αλλά και νέα βίντεο εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα δημοσιευτούν στο YouTube κανάλι «Υπόγεια Ρεύματα – Kids».

Το πρώτο τραγούδι θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Φεβρουαρίου και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved