Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της ξεκίνησαν μαθήματα χορού

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στιγμιότυπα με τον γιο και την κόρη της να χορεύουν.

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της ξεκίνησαν μαθήματα χορού
Instagram@ vickykaya_

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για τη Βίκυ Καγιά. Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στην κριτική επιτροπή του GNTM ενώ συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά την παρουσίαση του Shopping Star.

Παράλληλα όμως είναι και μαμά δύο παιδιών που έχουν το δικό τους πρόγραμμα και τις καθημερινές δραστηριότητες.

Μία από αυτές είναι και ο χορός. Ο Κάρολος και η Μπιάνκα ξεκίνησαν μαθήματα στη σχολή του καλού φίλου της μητέρας τους, Jason Roditis.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τα μαθήματα όπου διακρίνονται τόσο ο Κάρολος ( στο βάθος ) όσο και η Μπιάνκα.

Τα οφέλη του χορού στα παιδιά

Τα μαθήματα χορού είναι μια υπέροχη εναλλακτική λύση στα ομαδικά αθλήματα και οι περισσότερες σχολές χορού προσφέρουν μαθήματα για παιδιά ηλικίας ακόμη και από δύο ή τριών ετών. Η συμμετοχή σε μαθήματα χορού μπορεί να είναι επωφελής για παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις στο χορό μπορούν να βελτιώσουν τον μυϊκό τόνο, να διορθώσουν την κακή στάση του σώματος, να αυξήσουν την ισορροπία και τον συντονισμό και να βελτιώσουν τη συνολική καρδιαγγειακή υγεία του. Ο χορός είναι μια αερόβια μορφή άσκησης, ιδανική ακόμη και για τα παιδιά που είναι υπέρβαρα, καθώς μπορεί να τα βοηθήσει να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved