Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις δύο πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει καθημερινά στο τηλεοπτικό κοινό «καλημέρα» από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή «Happy Day».

Παράλληλα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής αλλά και με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν μερικές ημέρες, και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε ένα οικογενειακό στιγμιότυπο με τη μητέρα και την αδελφή της.

tsimtsili-mama-2.jpg

H παρουσιάστρια με την μαμά της, την κυρία Γιώτα

Η γνωστή παρουσιάστρια αγκαλιάζει τη μητέρα της Παναγιώτα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία και την αδελφή της, Μαίρη γράφοντας:

«Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας.
Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει.
Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια.
Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους.
Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου.»

stamatina-tsimtsili.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συχνά μιλά για τη μητέρα της στην εκπομπή της ενώ την έχει πάντα στο πλευρό της στην πρεμιέρα με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

tsimtsili-mama-1.jpg

Η μαμά της είναι πάντα στην πρεμιέρα της εκπομπής

«Η σημερινή πρεμιέρα είχε τα πάντα … γέλιο, συγκίνηση, ενθουσιασμό αλλά και απρόοπτα. Είχε αποκλειστικά θέματα, ωραίες συνεντεύξεις όπως αυτή του Γιώργου Αυτιά, πρώτη καλεσμένη τη Μαρία Τζομπανάκη για τις εξελίξεις στον Σασμό και φυσικά την μανούλα που πάντα στην πρεμιέρα δίνει το παρόν», είχε γράψει σε ανάρτησή της όταν ξεκίνησε για 10η τηλεοπτική σεζόν το Happy Day.

tsimtsili-me-mama-kai-adelfi1.jpg

Εξίσου στενή σχέση έχει και με την αδελφή της Μαίρη, αν και σπάνια φωτογραφίζονται δημόσια μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved