Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα παιδιά της

Δημοσίευσε φωτογραφία μόνο με τον γιο της, Γιάννη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα παιδιά της

«Όταν όλοι φεύγουν για τριήμερο γίνεσαι τουρίστας στην πόλη που μένεις.
Με αυτό τον ηλιόλουστο καιρό απολαύσαμε μια υπέροχη οικογενειακή βόλτα στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα! Βόλτα στα στενά, κεμπάπ στον Θανάση, καφεδάκι και γλυκά στην Πλάκα.
Εύχομαι να περνάτε καλά όπου και αν είστε. Το σημαντικό είναι να είστε παρέα με τα πρόσωπα που αγαπάτε και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. ❤️», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σαββατοκύριακο κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε δείχνοντας ότι έκανε μια υπέροχη βόλτα στην παλιά Αθήνα παρέα με τα παιδιά της.

Η φώτο που ξεχώρισε; Αυτή εδώ που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, Γιάννη.

Ένα ξεκούραστο τριήμερο εντός Αθηνών

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φρόντισε μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας να δείξει ότι δεν ταξίδεψε και ότι πέρασε όμορφα με καλή παρέα εντός Αττικής.

Πέταξε δύο χαρταετούς και τα παιδιά της απόλαυσαν την κάθε στιγμή μαζί της. Πάλι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την γιορτινή μέρα φαίνεται ο μικρός Γιάννης που περιμένει πώς και πώς να πετάξει τον χαρταετό με τη μαμά και να κρατήσει τον σπάγκο. Τη Νάγια και την Μαίρη δεν τις είδαμε σε καμία από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας του Happy Day. Ίσως εκείνες να κρύβονται πίσω από το κινητό τηλέφωνο της μαμάς, που τραβούν τις φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved