Σία Κοσσιώνη: Η γιος της «κρύφτηκε» πίσω από το μαλλί της γριάς – Η απίθανη φώτο

Η Σία Κοσιώνη φωτογράφισε τον γιο της την ώρα που απολάμβανε το μαλλί της γριάς.

Σία Κοσσιώνη: Η γιος της «κρύφτηκε» πίσω από το μαλλί της γριάς – Η απίθανη φώτο
instagram@ siakossioni

Οι διακοπές για τη Σία Κοσιώνη μπορεί να τέλειωσαν, όμως οι βόλτες με τον γιο της συνεχίζονται με κάθε ευκαιρία.

Η γνωστή δημοσιογράφος πάντα ξεκλέβει χρόνο για παιχνίδι με τον Δήμο ενώ από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι να περπατούν στο κέντρο της πόλης, όπως στην Πλάκα ή να επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο μικρός επισκέφτηκε το 50ό Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.

Μαζί με τον μπαμπά του, που τον είχε στους ώμους περιηγήθηκε στην έκθεση αλλά το …καλύτερο κομμάτι της βόλτας ήταν όταν πήρε μαλλί της γριάς.

kosioni1.jpg

«Αθάνατο μαλλί της γριάς», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της, με τον Δήμο να έχει μπροστά του ένα τεράστιο μαλλί της γριάς το οποίο κάλυπτε το πρόσωπό του.

kosioni.jpg

Φτιάξτε μόνοι σας μαλλί της γριάς

Γνωρίζατε ότι το μαλλί της γριάς πρωτοεμφανίστηκε στην Ευρώπη, τον 18ο αιώνα; Ήταν πολύ ακριβό και μόνο για λίγους, γιατί η παρασκευή του γινόταν με το χέρι.

Το μαλλί της γριάς έγινε προσιτό σε κάθε βαλάντιο, όταν πέρασε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Από τότε μέχρι σήμερα, το μαλλί της γριάς παραμένει ένα ζαχαρωτό που τα περισσότερα παιδιά θέλουν να απολαύσουν όταν τους δίνετε η ευκαιρία. Συνήθως το συναντάμε σε μαζικές υπαίθριες εκδηλώσεις (πανηγύρια, καρναβάλια, εκθέσεις βιβλίων, κλπ) και το διαθέτουν πλανόδιοι πωλητές.

Το κύριο υλικό του είναι η κρυσταλλική ζάχαρη που αν ζεσταθεί σε μια μεταλλική, ζεστή , γαβάθα και σε σταθερή ταχύτητα δημιουργούνται οι ίνες που τυλίγονται στο ξυλάκι.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μαλλί της γριάς.

Οι αναρτήσεις με τον Δήμο

Γενικά η Σία Κοσιώνη δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες του γιου της. Εμείς συγκεντρώσαμε τις σχετικά πιο πρόσφατες και σας τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved