Σία Κοσιώνη: Από το σχολείο στο γραφείο - Η ανάρτηση με τον Δήμο και τα χιλιάδες likes

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της.

Σία Κοσιώνη: Από το σχολείο στο γραφείο - Η ανάρτηση με τον Δήμο και τα χιλιάδες likes

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από το γραφείο της, στην οποία κρατά αγκαλιά τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Προκειμένου λοιπόν να πει «αντίο» στη φετινή σχολική χρονιά η δημοσιογράφος, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του μικρού της Δήμου, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει μέσα στον τελευταίο χρόνο.

"Απ’το σχολείο στο γραφείο! ☀️☀️#endofschoolyear #byebyeschool #summer #workingmom #together #myson #mysunshine", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να έχει στην αγκαλιά της τον μικρό Δήμο και να παίζει μαζί του.


https://www.instagram.com/p/Ce30N24IHbI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γύρω από το γραφείο της δημοσιογράφου υπάρχουν φωτογραφίες της οικογένειάς της. Όπως θα δείτε και εσείς στη μία διακρίνεται ο Κώστας Μπακογιάννης αγκαλιά με τον γιο του, σε μια άλλη εκείνη μαζί με τον μικρό Δήμο, ενώ πίσω από την πλάτη της φιγουράρει ο γιος της.

Οι αναρτήσεις που κάνει με τον γιο της λιγοστές. Γι' αυτό εμείς διαλέξαμε 5 που ξεχωρίσαμε μέσα σε αυτή τη χρονιά και σας τις δείχνουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved