Μαριέττα Χρουσαλά: Η βαφτιστήρα της, Αναστασία είχε γενέθλια - Πώς της ευχήθηκε

Γενέθλια είχε χθες η βαφτιστήρα της Μαριέττας Χρουσαλά, η κόρη της Καλομοίρας. 

Μαριέττα Χρουσαλά: Η βαφτιστήρα της, Αναστασία είχε γενέθλια - Πώς της ευχήθηκε
Instagram /mariettachrousala

Γενέθλια είχε χθες η κόρη της Καλομοίρας. Η Αναστασία έγινε 6 ετών και η μαμά της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο γράφοντας:

«Το κοριτσάκι μου γίνεται 6 ετών σήμερα (χθες). Πόσο πολύ σε αγαπώ - τα λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σου εύχομαι μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία, απέραντη χαρά και πολύ γέλιο. Η ζωή είναι δύσκολη αλλά είναι και όμορφη. Η ζωή δεν είναι τέλεια αλλά αξίζει να τη ζήσεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο απ΄ότι κακό και υπάρχει καλό σε όλους μας ακόμα και στις χειρότερες μέρες μας. Είθε να μοιραζόμαστε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο…ειδικά για όλα τα παιδιά μας. Ας μη ξεχνάμε τι έχει σημασία στη ζωή. Η επιτυχία είναι διασκεδαστική, αλλά η οικογένεια και η αγάπη είναι το παν. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Η μαμά σε αγαπάει.»

https://www.instagram.com/p/CgQ4L3oIzRn

Οι ευχές που δέχτηκε από γνωστούς φίλους της ήταν πολλές ενώ μια τόσο σημαντική ημέρα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στο βαφτιστήρι της, η νονά Μαριέττα Χρουσαλά.

Οι ευχές της νονάς

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει βαφτίσει μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο την Αναστασία το 2017. Η βάφτιση είχε γίνει στην Αθήνα παρουσία φίλων του ζευγαριού.

Η επιχειρηματίας έχει στενές σχέσεις με την Καλομοίρα και συναντιούνται συχνά στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα όταν η τελευταία την επισκέπτεται με την οικογένειά της για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους.

Χθες λοιπόν η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στον λογαριασμό της δύο φωτογραφίες με την Αναστασία, γράφοντας πόσο της λείπει ( και όχι μόνο η μικρή) και φυσικά στέλνοντας τις θερμότερες ευχές της για χαρούμενα γενέθλια.

xrousala-vaftistira.jpg
xrousala-vaftistira1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η Καλομοίρα με την Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved