Δέσποινα Βανδή: «Το αστέρι μου» - Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στον φακό.

Δέσποινα Βανδή: «Το αστέρι μου» - Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι αχώριστες. Μαμά και κόρη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση που στο πέρασμα του χρόνου γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Μάλιστα, η 18χρονη Μελίνα φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει από την τραγουδίστρια την αγάπη της για την μουσική αλλά και το ταλέντο.


https://www.instagram.com/p/CJA7i2XJvl7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μαζί στη Θεσσαλονίκη

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο και δίπλα της βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα για να την στηρίξουν και να την απολαύσουν. Μεταξύ αυτών και η κόρη της, Μελίνα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες τους μετά από καιρό βάζοντας έτσι «φωτιά» στο Instagram.

Πρώτη ανάρτηση η παρακάτω. H διάσημη μαμά ανέβασε μία σέλφι από το Σάββατο το βράδυ με την Μελίνα και μία φίλη της και τα likes ξεπέρασαν τα 25.000 σε μία μέρα.


https://www.instagram.com/p/CeGv20Gs1cK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την Κυριακή μαμά και κόρη πόζαραν και πάλι στον φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά πιο χαλαρές και με casual ντύσιμο. «Το αστέρι μου» έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram Story, όπως την αποκαλεί συχνά.

melina nikolaidi despoina vandi 2

Η Μελίνα Νικολαΐδη εντυπωσιάζει με την φυσική ομορφιά και την φρεσκάδα της. Τον περασμένο Φλεβάρη έγινε 18 ετών και τότε η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το πάρτι της γράφοντας:

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος!

Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!»


https://www.instagram.com/p/CZu52ZbKHn_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τη Δανάη Μπάρκα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα το Σαββατοκύριακο και παρευρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με την κόρη της τραγουδίστριας την οποία και χαρακτηρίζει ως αδυναμία της.

melina nikolaidi despoina vandi 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved