Ησαΐας Ματιάμπα: Η φώτο με τη σύζυγο και τον γιο του και το τρυφερό μήνυμα

Ο τραγουδιστής, η σύζυγός του και ο μικρός Ηρακλής φόρεσαν τα «μαρτάκια» τους. 

Ησαΐας Ματιάμπα: Η φώτο με τη σύζυγο και τον γιο του και το τρυφερό μήνυμα

Ο Ησαΐας Ματιάμπα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες του γιου και της συζύγου του.

Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Καλανιώτη και τρία περίπου χρόνια πριν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ηρακλής. Το αγοράκι έχει καστανά σγουρά μαλλιά και σε πολλές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει ο διάσημος μπαμπάς, κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ του.


https://www.instagram.com/p/COXqpMgpw5z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία νέα ανάρτηση με τη σύζυγο και τον γιο του έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα χθες. Αφορμή στάθηκε η πρώτη μέρα του Μαρτή και τα γνωστά «μαρτάκια» που φοράμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης. Ο τραγουδιστής, η σύζυγός του και ο μικρός Ηρακλής φόρεσαν τα δικά τους και τα φωτογράφισαν. Στην ανάρτησή του, ο Ησαΐας Ματιάμπα σχολίασε έμμεσα και τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στην Ουρκανία και έστειλε ένα μήνυμα αγάπης και ενότητας:

«Αγάπη! Ελπίδα! Αλληλεγγύη! Καλημέρα και καλό μήνα στις ψυχές όλου του κόσμου!!»


https://www.instagram.com/p/CajZWXpI-mT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ησαΐας Ματιάμπα απαθανατίζει τον γιο τους σε διάφορες δραστηριότητες που κάνουν μαζί, όπως όταν παίζουν ή πηγαίνουν βόλτα. Σε όλες βέβαια φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η τραγουδιστής με τον μικρό Ηρακλή στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved