Τζένη Θεωνά: «Αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία χτυπιέται ο γιος μου και η κόρη σου»

Μία ανάρτηση-γροθιά στο στομάχι έκανε η γνωστή ηθοποιός.

Τζένη Θεωνά: «Αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία χτυπιέται ο γιος μου και η κόρη σου»

Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα, η Ουκρανία βομβαρδίζεται. Άνθρωποι τραυματίζονται, χάνουν τη ζωή τους, τα σπιτια τους. Αφήνουν την πατρίδα τους και γίνονται πρόσφυγες σε γειτονικές χώρες. Τα όσα γίνονται δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν αναρτήσης κατά πολέμου στα κοινωνικά μέσα.

Μεταξύ αυτών και η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του κατάξαθνου γιο της στο πρώτο του παιδικό πάρτι. Το αγοράκι είναι σε εξωτερικό χώρο και απολαμβάνει τον ήλιο και το παιχνίδι με τους συμμαθητές του, κάτι που όπως αναφέρει και η ηθοποιός θα έπρεπε να κάνει και κάθε παιδί σε αυτήν την ηλικία. Δυστυχώς, τα παιδιά στην Ουκρανία, αυτή τη στιγμή φοβούνται για τη ζωή τους ή ακόμα χειρότερα τη χάνουν. Περνούν τις μέρες τους κρυμένα σε καταφύγια ή περπατώντας ώρες ολόκληρες για να βρουν ένα ασφαλές μέρος.

«Τα παιδιά μας είναι παιδιά όλου του κόσμου. Κι όλου του κόσμου τα παιδιά είναι δικά μας. Αυτή την στιγμή στην Ουκρανία χτυπιέται ο γιος μου και η κόρη σου. Τα παιδιά μας.

Στην φωτό ο Αρίωνας, στο πρώτο του παιδικό πάρτυ, απολαμβάνει τον ήλιο και τους συμμαθητές του. Ό,τι θα έπρεπε να κάνει δλδ κάθε παιδί στην ηλικία του» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζι της.

Διαβάστε επίσης: Θεέ μου, ακούς; Γίνεται πόλεμος, ακούς; Σκοτώνονται παιδιά, ακούς;


https://www.instagram.com/p/Caf18BLsbt5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved