Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Έντυσαν την κόρη τους Αγιοβασιλίτσα

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram.

Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Έντυσαν την κόρη τους Αγιοβασιλίτσα

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους πέρασαν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς και όπως για όλους τους νέους γονείς, ήταν σίγουρα ξεχωριστά.

Μάλιστα, για να κάνουν ακόμα πιο αξέχαστες τις γιορτινές τους στιγμές φέτος, έντυσαν την κόρη τους Αγιοβασιλίτσα και η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της μπεμπας στο Instagram.

Το κοριτσάκι κάθεται κάτω από το Χριστουγεννιάτιο δέντρο και κοιτάζει πίσω της. Ο σκούφος, το φορεματάκι και τα παπούτσια της φυσικά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα ανήμερα των Χριστουγέννων και είναι άκρως γιορτινή και χριστουγεννιάτικη.

kommata xristougenna kori

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής έγιναν γονείς στις 19 Μαΐου. Και οι δύο τους διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή και οι αναρτήσεις με την κόρη τους είναι σπάνιες. Μάλιστα, ο Γιώργος Σαμαράς μέχρι και σήμερα δεν έχει αναρτήσει ούτε μία φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα με το μωρό της, είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ακόμα και σε αυτές τις λίγες όμως, η ευτυχία είναι αποτυπώνη στο πρόσωπό της.

kommata fotografies me kor 1

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved