Νικολέττα Ράλλη: Τρυφερές αγκαλιές με την κόρη της (εικόνες)

Η μικρή Σοφία έχει χωθεί στην αγκαλιά της.

Νικολέττα Ράλλη: Τρυφερές αγκαλιές με την κόρη της (εικόνες)

Ακόμα μια τρυφερή στιγμή με την μοναχοκόρη της, Σοφία, μοιράστηκε μέσα από τα social media η Νικολέττα Ράλλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Open και την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», με κάθε ευκαιρία αναρτά όμορφα στιγμιότυπα με την μικρή.

Ωστόσο, φροντίζει επιμελώς να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, επιλέγοντας συνήθως να τη φωτογραφίζει έχοντας την πλάτη στο φακό. Αυτό που έχουμε λατρέψει στις περισσότερες αναρτήσεις μαμάς και κόρης , πέρα από τα ασορτί ντυσίματα, είναι το κοτσίδι της μικρής.


https://www.instagram.com/p/CSeVubmofNT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά της πιάνει τα μαλλάκια της Σοφίας σε ένα μικρό κοτσίδι στο κέντρο του κεφαλιού και είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένο.

Πρόσφατα η blogger του queen.gr έκανε μια νέα ανάρτηση με την μικρή, η οποία έχει χωθεί στην αγκαλιά της. Όχι, δεν έχει πιασμένα τα μαλλιά της…Όσο για την παρουσιάστρια, χαμογελά γεμάτο ευτυχία στο φακό.

ralli me kori

Μαλλιά παιδιού

Τα περισσότερα από τα μαλλιά με τα οποία γεννιέται ένα μωρό χάνονται στους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους. Ακόμα και τα μικρά παιδιά που γεννιούνται με πολλά μαλλιά μπορεί να τα «χάσουν» μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αλλά μην ανησυχείτε, θα βγουν νέα.

Όταν το μωρό σας ξεκινά έναν νέο κύκλο ανάπτυξης μαλλιών, τα παλιά μαλλιά πέφτουν, προκαλώντας προσωρινά μπαλώματα ή φαλακρά σημεία. Τα νέα μαλλιά πιθανότατα θα έχουν διαφορετική υφή ή χρώμα από αυτό που γεννήθηκαν.

Τα γονίδια μπορούν να αλληλεπιδράσουν με απροσδόκητους τρόπους. Το χρώμα ή η υφή των μαλλιών του παιδιού σας μπορεί να προέρχονται από οποιονδήποτε στο γενεαλογικό σας δέντρο. Τα ζευγάρια που έχουν ξανθά μαλλιά θα μπορούσαν να κάνουν μωρά με σκούρα ή κόκκινα μαλλιά ή ένα μωρό που γεννήθηκε με ίσια μαλλιά θα μπορούσε αργότερα να κάνει μπούκλες!

Δεν γνωρίζουμε πώς θα είναι τα μαλλιά της κόρης της Νικολέττας Ράλλη όταν μεγαλώσει, όμως μπορείτε να την απολαύσετε με το σημερινό της…look στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved