Χριστίνα Μπόμπα: Περιζήτητες η μαμά και η πεθερά της - Δείτε την ανάρτησή της

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια ξεκαρδιστική ανάρτηση με την πεθερά και τη μαμά της!

Χριστίνα Μπόμπα: Περιζήτητες η μαμά και η πεθερά της - Δείτε την ανάρτησή της

Όποια γυναίκα έχει βοήθεια στο σπίτι σίγουρα αντιλαμβάνεται το πόσο πολύτιμή είναι η συμβολή των γιαγιάδων στην φροντίδα του μωρού. Ειδικά στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά μιας και πρέπει να τα βγάλει πέρα με δύο μωρά.

Όποια γυναίκα από την άλλη δεν έχει καμία βοήθεια στο σπίτι, ούτε από γιαγιάδες, ούτε από παππούδες, ούτε από νταντάδες, τότε σίγουρα θα συμφωνήσει με τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων της Χριστίνας Μπόμπα. Για να μην σας μπλέξουμε όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα Insta story εξηγώντας στις φίλες της ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο για να γυμναστεί και να πάει για τρέξιμο, γι' αυτό και φώναξε "ενισχύσεις" για τις μικρές. Όπου ενισχύσεις βάλτε τη γιαγιά Ματούλα και τη γιαγιά Γιώτα.

xristina mpompa giagiades sto spiti 4

Τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν από τις διαδικτυακές της φίλες και δη εκείνες που δεν έχουν καθόλου βοήθεια και που όλα περνούν από τα χέρια τους. Σε εκείνες έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα η Χριστίνα Μπόμπα, όπου τους έστελνε όλη της την αγάπη.

"Στέλνω όλη μου την αγάπη σε όσες δεν μπορούν να έχουν τις γιαγιάδες κοντά να βοηθήσουν και τα καταφέρνουν μόνες. Είστε ηρωίδες!"

Περιζήτητες οι γιαγιάδες

Η γιαγιά Ματούλα και η γιαγιά Γιώτα έγιναν περιζήτητες και οι φίλες της Χριστίνας Μπόμπα άρχισαν να τις ζητούν για βοήθεια. Αφού δεν είχαν τις δικές τους γιαγιάδες κοντά.

xristina mpompa giagiades sto spiti 3

Η βοήθεια των γιαγιάδων στο μεγάλωμα και την φροντίδα των παιδιών, ειδικά τους πρώτους μήνες, είναι πολύτιμη και συχνά αναγκαία. Είναι όμορφο οι γονείς να βοηθούν τα παιδιά τους και τα οφέλη για τα μωρά είναι πολλά μιας και η σχέση που αναπτύσσουν με τη γιαγιά είναι γεμάτη τρυφερότητα και απολαυστικές στιγμές.

Έχει βοήθεια με τις δίδυμες από την πρώτη στιγμή

Αυτή δεν έιναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει ότι έχει βοήθεια με τις κόρες της στο σπίτι. Πάντα το λέει, κάνει αναρτήσεις και ευχαριστεί δημόσια την μητέρα και την πεθερά της.

Να σας θυμίσουμε τις φορές που έχει δείξει την μητέρα της να φροντίζει τις μικρές; Διαβάστε εδώ τι είχαμε γράψει και δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις στιγμές που περνούν οι γιαγιάδες με τις μικρές στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved