Χριστίνα Μπόμπα: Ενίσχυση για τις διδυμούλες - Δείτε ποιος τη βοηθά

Καμιά μαμά δεν τα βγάζει πέρα μόνη της τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο... πόσο μάλλον μια μαμά που έχει δίδυμα!

Χριστίνα Μπόμπα: Ενίσχυση για τις διδυμούλες - Δείτε ποιος τη βοηθά

Κάπως έτσι λοιπόν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες ήρθαν οι ενισχύσεις για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Η γονεϊκότητα και για τους δύο είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτό και ήταν βέβαιη η συμβολή των κοντινών τους ανθρώπων.

Κάπως έτσι η πρώτη βοήθεια ήρθε φυσικά από τη γλυκιά μανούλα της Χριστίνας Μπόμπα. Πάντα οι μαμάδες των νέων μαμάδων καταφθάνουν γρήγορα στο σπίτι και δίνουν τη βοήθειά τους στα παιδιά τους.

Φωτογραφία μάλιστα δημοσίευσε η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα, δείχνοντας τη μανούλα της να κρατά στην αγκαλιά της τη μία από τις διδυμούλες σχολιάζοντας: "Ευτυχώς έχουμε ενισχύσεις".

mama xristinas mpompa didima

Οι πρώτες μέρες με τα δίδυμα στο σπίτι μπορεί να μοιάζουν χαοτικές, όμως σίγουρα η νέα μαμά έχει φτιάξει το πρόγραμμά της και αφιερώνει εξίσου χρόνο και στις δύο κόρες της.

bomba1

Ομως τώρα με τα δίδυμα η Χριστίνα έχει σίγουρα προτεραιότητα.

bomba2

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα, από τη μέρα που γέννησε είναι λιγοστές. Πού να βρεθεί χρόνος για να ενημερώσει τον λογαριασμό της. Όταν όμως κάνει κάποια μικρά διαλείμματα μας δείχνει μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πώς μοιάζει η ζωή με δίδυμα; Μέχρι στιγμής η ζωή με τις δίδυμες κόρες της έχει πολλές αγκαλιές, ταυτόχρονους θηλασμούς, κούραση, εξάντληση και μεγάλη ευτυχία. Ευτυχία που δεν συγκρίνεται με όλα τα παραπάνω και μια μαμά θα τα ζούσε ξανά και ξανά και ξανά. Γιατί μπροστά σε ένα χαρούμενο μωράκι η κούραση μοιάζει... ξεκούραση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved