Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της είχε γενέθλια - Φώτο από το mini party στο σπίτι

Και να που έγινε 2 ετών η μικρή Μελίτα.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της είχε γενέθλια - Φώτο από το mini party στο σπίτι

Πότε γεννήθηκε, πώς πέρασαν δύο χρόνια, πότε μεγάλωσε τόσο, χαμπάρι δεν πήραμε.

Βρε, πώς περνούν τα χρόνια αλήθεια. Σαν χθες μας φαίνεται που μάθαμε ότι η Ελένη Χατζίδουδεν πρόλαβε καλά καλά να κάνει το baby shower party και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο μαιευτήριο.

Βλέπετε, το Μελιτάκι βιαζόταν να έρθει στον κόσμο. Από την ημέρα της γέννησής της, εμείς εδώ στα HQ του Mothersblog, έχουμε κάνει πολλές αναρτήσεις για εκείνη. Σε τι να πρωτοαναφερθούμε στο πρώτο της μπανάκι; Στην πρώτη βόλτα; Στα πρώτα της λογάκια; Τον πρώτο της χορό; Σε όλα τα μεγάλα βήματα που έκανε σιγά σιγά μέσα σε αυτά τα δύο πρώτα χρόνια, η μαμά Ελένη και ο μπαμπάς Ετεοκλής, πάντα έκαναν κάποια ανάρτηση στα social media. Όπως φυσικά έκαναν και τώρα. Μπορεί να μην οργάνωσαν την ίδια μέρα ένα μεγάλο πάρτι για την κόρη τους (μιας και θα το γιορτάσουν μια και καλή στον γάμο τους και την βάφτισή της) όμως αγόρασαν για εκείνη μια απίθανη τούρτα με την αγαπημένη ηρωίδα της κόρης τους και έχοντας στο πλευρό τους λίγους συγγενείς της τραγούδησαν το γενέθλιο τραγούδι.


https://www.instagram.com/p/CTUFPpUtSke/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Αίμα μου,παιδάκι μου καλό,σήμερα γίνεσαι 2 χρονών!?
Είσαι ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωη μας!
Σ αγαπαμε άπειρα κ εύχομαι να μας φωτίζει ο θεός να σε μεγαλώνουμε έτσι ώστε να βγεις ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία ❤️
#melitadimitra"., έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει το Μελιτάκι να ποζάρει όλο χάρη μπροστά στον φωτογραφικό φακό της μαμάς της.

Τα τρομερά Δίχρονα

H Μελίτα μπαίνει στην πρώτη εφηβεία. Μια αναπτυξιακή φάση που το παιδί κατακτά το περπάτημα, εμφανίζει μια έντονη τάση να κάνει τις δικές τους επιλογές, αντιδρά και αυτή η έντονη αντίδραση και αλλαγή που συμβαίνει την περίοδο μεταξύ 1,5 και 3 ετών, είναι γνωστή και ως "τρομερά δίχρονα".

Τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμφωνούν σε όλα με τους γονείς τους, παίρνουν μια θέση κόντρα σε ό,τι τους ζητείται να κάνουν και έχουν έντονα συναισθήματα. Μαθαίνουν να κάνουν επιλογές, μέσα από τις οποίες αποκτούν τη δεξιότητα της λήψης αποφάσεων που σίγουρα θα χρειαστούν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Συμβουλή για γονείς με δίχρονα...


https://www.instagram.com/p/CS4F1j9Av0o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσοι έχετε ένα δίχρονο μικράκι στο σπίτι σας, όπως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, μάθετε να διαχειρίζεστε την αντιδραστικότητα των παιδιών σας και πάρτε μια γεύση σχετικά με το τι να περιμένετε όταν τα παιδιά σας γίνουν έφηβοι. (περισσότερα για τα τρομερά δίχρονα διαβάστε εδώ)

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από την τούρτα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved