Μαμά με δίδυμα η Χριστίνα Μπόμπα και η ζωή με τα μωρά είναι κάπως έτσι

Η αλήθεια είναι ότι τη Χριστίνα Μπόμπα αυτή τη στιγμή μπορούν να την καταλάβουν μόνο οι μαμάδες που έχουν αποκτήσει δίδυμα.

Μαμά με δίδυμα η Χριστίνα Μπόμπα και η ζωή με τα μωρά είναι κάπως έτσι

Και αυτό γιατί η ζωή με δυο μωρά στο σπίτι δεν είναι ίδια με τη ζωή με ένα μωρό στο σπίτι. Μια μαμά έχει να ξυπνήσει για ένα μωρό, να ανησυχήσει για ένα μωρό, να πλύνει ένα μωρό, να θηλάσει ένα μωρό και γενικότερα να φροντίσει ένα μωρό.

Η μαμά με δίδυμα όμως έχει να κάνει όλα τα παραπάνω δυο φορές και κάποιες μάλιστα, ταυτόχρονα. Κάτι που θεωρείται βέβαια κατόρθωμα και χειροκροτούμε όλες τις μαμάδες που τα βγάζουν πέρα με δίδυμα, τρίδυμα, τετράδυμα και πάει λέγοντας.

Η βοήθεια, τα ξενύχτια και οι αγκαλιές

Η Χριστίνα Μπόμπα, όποτε μπορεί αναρτά στιγμές -είτε με βίντεο, είτε με φωτογραφίες- από την καθημερινότητά της. Δείχνει πώς καταφέρνει να φροντίσει τις δυο της κόρες (είπαμε έχει βοήθεια από τη μανούλα της), πόσο τη βοηθά ο Σάκης και μας δείχνει ότι τα χέρια της είναι πάντα γεμάτα.



Σώμα μετά τον τοκετό

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά κάπου στις 23 Ιουνίου 2021 και ο ερχομός των δίδυμων κοριτσιών της, της άλλαξε τη ζωή. Εκτός από τις αναρτήσεις με τις δίδυμες κορούλες της όμως, έκανε και μια φωτογραφία που ήθελαν να δουν πολλές γυναίκες εκεί έξω. Γυναίκες που γεννούν και που κοιτούν το σώμα τους στον καθρέφτη. Κάποιες το αποδέχονται αμέσως γιατί κατανοούν τι κατάφερε να κάνει μέσα σε 9 μήνες, κάποιες άλλες θλίβονται γιατί δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους, πιάνουν την πλαδαρή κοιλιά τους, κοιτούν τις ραγάδες τους και σκέφτονται τι πρέπει να κάνουν για να επανέλθει το σώμα τους.

Σε όλες αυτές τις γυναίκες λοιπόν έδωσε την απάντηση η Χριστίνα Μπόμπα πριν μερικές μέρες. Τι πρέπει να κάνουν; Απλά να αγαπήσουν το σώμα τους. Όπως αγάπησε και εκείνη το δικό της. Όπως το φωτογράφησε και όπως το έδειξε, χωρίς να χρησιμοποιήσει φίλτρα... χωρίς να ξεγελάσει τις θαυμάστριές της και τον ίδιο της τον εαυτό.

"Εγώ και το καινούργιο μου σώμα!
Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ...κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!
#beyou #postpartumbody"


https://www.instagram.com/p/CSFZMmBIRvK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό που χειροκροτήθηκε βέβαια από πολλούς εκτός από την ανάρτησή της; Ήταν το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη κάτω από τη φωτογραφία της.

sakis tanimanidis sxolio

Οι απίθανες αναρτήσεις με τις δίδυμες

Όλο αυτό το διάστημα τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, αναρτούν τακτικά φωτογραφίες με τις δίδυμες μικρούλες. Όλες απίθανες, όλες γλυκές και όλες δείχνουν ότι μπαμπάς και μαμά λιώνουν για εκείνες.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλες τις αναρτήσεις που έχουν κάνει με τις μικρές αυτό το διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved