Κάτια Ζυγούλη: Οι συμβουλές της σε άλλες μαμάδες με νήπια

Μαμαδίστικες συμβουλές για παιδιά νηπιακής ηλικίας από την Κάτια Ζυγούλη.

Κάτια Ζυγούλη: Οι συμβουλές της σε άλλες μαμάδες με νήπια

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία full time μαμά. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της και πολύ συχνά μοιράζεται μέσα από τα social media της πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Εκτός από το Instagram, η διάσημη μαμά είναι ενεργή και στο YouTube. Πριν από περίπου ένα χρόνο το μοντέλο δημιούργησε ένα κανάλι, το "Katia's Stories", που περιλαμβάνει "εικόνες και συναισθήματα της κανονικής ζωής", όπως αναφέρει και η ίδια. Σε αυτό, το πρώην μοντέλο ανεβάζει βίντεο με συμβουλές, tips, συνταγές και γενικά ό,τι μπορεί να αφορά τη σύγχρονη μητέρα και γυναίκα.

katiazygouli kalokairines diakopes me paidia 12

Στο τελευταίο της βίντεο, η Κάτια Ζυγούλη μιλάει για ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς γονείς. Τις δυσκολίες της νηπιακής ηλικίας σε σχέση με το φαγητό, τα ξεσπάσματα και πολλά ακόμη. Η διάσημη μαμά μοιράζεται τα δικά της μαμαδίστια tips και περιγράφει δύσκολες καταστάσεις που και εκείνη έχει βιώσει. Όπως μάλιστα αναφέρει και η ίδια στην αρχή του βίντεο, έχει τον ρόλο της μητέρας τα τελευταία 12,5 χρόνια και φυσικά έχει κάνει πολλά λάθη που πλέον να γνωρίζει.

Τι συμβουλεύει λοιπόν η Κάτια Ζυγούλη τις άλλες μαμάδες με νηπιάκια;

Παιδικά ξεσπάσματα ή αλλιώς tantrums

Το πρώτο πιο σημαντικό σύμφωνα με το πρώην μοντέλο, είναι η μαμά να παραμείνει ήρεμη. Όταν το παιδί έχει κάποιο ξέσπασμα και ιδιαίτερα σε εξωτερικό χώρο, δε χάνουμε την ψυχραιμία μας και δεν μας ενδιαφέρει τι μπορεί να λένε οι γύρω μας. Αντ΄ αυτού, η Κάτια Ζυγούλη προτείνει να σκύψουμε στο ύψος του παιδιού και με πολύ ήρεμο τόνο να του δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε και νοιαζόμαστε για το πώς νιώθει, χωρίς να κρίνουμε αν είναι καλό ή κακό και χωρίς να ενδώσουμε στην απαίτησή του.

Αυτό συμβουλεύει και η συνεργάτης του Mothersblog.gr και life coach, Κατερίνα Ευστρατιάδου όπως έχουμε δει σε παλαιότερο άρθρο μας. Επιπλεον, η ειδικός παροτρύνει τους γονείς να κάνουν υπομονή και να δίνουν χρόνο στο παιδί μέχρι να εξωτερικεύσει το ξέσπασμά του, να έχουν πάντα μία σταθερή αντιμετώπιση και να αποφεύγουν να ανταμείβουν ακόμα και κατα λάθος τις εκρήξεις του παιδιού. Για παράδειγμα, φωνάζει γιατί θέλει γλειφιτζούρι κι εσείς λέτε όχι και μετά παρόλα αυτά του αγοράζετε το γλειφιτζούρι, αυτό ανταμείβει την έκρηξη.

Δείτε ακόμα περισσότερες συμβουλές της μαμάς Κάτιας Ζυγούλη στο παρακάτω βίντεο.



Κάτια Ζυγούλη: Η καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά

Για τη διάσημη μαμά η οικογένειά είναι η προτεραιότητά της. Όλες οι αναρτήσεις της αποδεικνύουν ότι απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά της. Αυτή περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως η μαγειρική...

rizoto fraoulas katia zigouli 4

....παιχνίδια στη θάλασσα

katiazygouli kalokairines diakopes me paidia 2

και πολλά ακόμα. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved