Φαίη Σκορδά: Όλα όσα έκανε με τον γιο της Δημήτρη & δεν τα είδατε

Τα γενέθλια του γιου της τα είδατε... τα άλλα όμως; Τα είδατε; Μάλλον όχι!

Φαίη Σκορδά: Όλα όσα έκανε με τον γιο της Δημήτρη & δεν τα είδατε

Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη για τη Φαίη Σκορδά, που από νωρίς το πρωί ξυπνάει για να πάει στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό, που παρουσιάζει έχοντας στο πλευρό της, τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά και οι δύο μέσα στην ημέρα περνούν χρόνο μαζί τους. Όπως συμβαίνει άλλωστε και τα Σαββατοκύριακα. Το μόνο σίγουρο για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ότι ο μπαμπάς Γιώργος και οι γιοι του θα βρεθούν για ακόμη μια φορά σε κάποια παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους, όπως κάνουν άλλωστε τα τελευταία Σαββατοκύριακα που "άνοιξε" ο καιρός.

Όχι βέβαια ότι ο άσχημος καιρός θα τους εμπόδιζε... Τα έχουμε πει άλλωστε. Ο Γιώργος Λιάγκας και οι γιοι του είναι χειμερινοί ατρόμητοι κολυμβητές. Σε αντίθεση με τη μαμά Φαίη, που περιμένει να ζεστάνει για τα καλά ο καιρός για να βουτήξει μέσα στη θάλασσα.

Αλλά ας τα αφήσουμε όλα αυτά για την ώρα και ας αναφερθούμε σε όλα όσα έκανε μέσα στην εβδομάδα με τον γιο της (τον μικρό) και που δεν τα είδατε. Στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν και μετά τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της Γιάννη.

Τι κάνει λοιπόν η μαμά Φαίη το βράδυ (μέσα στην εβδομάδα) με τον μικρό γιο της, Δημήτρη; Η απάντηση στη gallery που ακολουθεί και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η Φαίη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved