Σκορδά - Λιάγκας: Αυτή είναι η φανταστική τούρτα γενεθλίων του γιου τους

Είναι εντυπωσιακή και αρέσει στα περισσότερα αγόρια.

Σκορδά - Λιάγκας: Αυτή είναι η φανταστική τούρτα γενεθλίων του γιου τους

Ο Γιάννης Λιάγκας είχε χθες τα γενέθλιά του. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκαν χιλιάδες ευχές από τους διαδικτυακούς- και όχι μόνο- φίλους τους για τον γιο της που έγινε 10 ετών.

Μάλιστα δημοσίευσαν και οι δυο τους φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του Γιάννη, στέλνοντας τις δικές τους, δημόσιες, ευχές στον πρωτότοκό τους.

«Χρονια πολλα πριγκιπα μου!!!!!!!!!! 10 ο Γιαννης σημερα....», έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει αγκαλιά τον γιο του σχεδόν μωρό.


https://www.instagram.com/p/CN1oUejgVu5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά Φαίη Σκορδά ήταν πιο εκδηλωτική σχολιάζοντας « Ήλιε μου, ζωή μου, πασά μου!!! Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Γερός κ ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ».

skorda gios

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τα παιδιά του.Έτσι, ο Γιάννης και ο Δημήτρης περνούν χρόνο και με τους δυο τους γονείς σχεδόν καθημερινά όπως άλλωστε και τα Σαββατοκύριακα.

Χθες λοιπόν, ήταν φυσικό, να είναι παρόντες και οι δυο τους στα γενέθλια του γιου τους, που λόγω κορονοϊού τα γιόρτασαν σε στενό οικογενειακό κύκλο.Η Γιάννης έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας και οι γονείς του απαθανάτισαν τη στιγμή ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved